USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У занедбаному луцькому кінотеатрі хочуть зробити центр зайнятості

22 Лютого 2018 10:46
Кінотеатр на вулиці П’ятницька гірка, 2 в Луцьку пропонують взяти на баланс виконкому, аби передати його під міський центр зайнятості. Натомість у приміщенні центру буде ДНЗ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

На сесійне засідання виноситься Проект рішення «Про взяття на баланс виконавчого комітету Луцької міської ради будівлі кінотеатру на вулиці П’ятницька гірка, 2».

Нагадаємо, що будівлю збудували у 1939 році у стилі функціоналізму, вона слугувала кінотеатром.

У дев’яностих роках приміщення віддали Волинській обласній державній телерадіокомпанії. Нині будівля вважається пам’яткою архітектури місцевого значення.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповідає, що приміщення вже багато років пустує і йому знайшли ефективне призначення.

«Коли ВОДТРК реформували в суспільне телебачення, то ми їм казали, щоб це майно не включали у статутний капітал, бо ми будемо його використовувати. Нині приміщення стоїть і пустує. В 2016 році ми перереєстрували документи на право власності. На сьогодні є проблема, що не вистачає садочків. Із міським центром зайнятості є мирова угода, щоб вони нам звільнили місце на вулиці Ярощука, 2 під ДНЗ, а ми їм знайдемо іншу будівлю. Таких великих приміщень у комунальній власності немає. Тому це приміщення, яке пустує, ми хочемо взяти на баланс виконкому й передати його далі», - розповіла посадовець.

Члени комісії підтримали цю пропозицію одностайно й рекомендують ухвалити позитивне рішення під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ще Показати IP 22 Лютого 2018 11:14
ще би колишньому " Зміна" знайшли застосування. А то в центрі міста руйнується
в.а. Показати IP 22 Лютого 2018 11:48
Так і хочеться сказати перефразованими словами пісні : "Ви знаєте яким він кінотеатром був ? " Такого гарного функціонального кінотеатру не було, навіть у Львові з пречудовим залом і інтер'єрами... там вечорами грав джаз-оркестр при тому що в совку джаз був не в пошані. Ви його знищили ! А тепер висуваєте дуркуваті пропозиції, коли у вас не має пристойного приміщення для провадження концертів : приймаєте артистів по корчмах. Що казати : дуркуватість принципова риса нинішніх властей. Не мучтесь - зробіть черговий супермаркет, бо базар все одно прикриєте. Десь продукти купувати треба...
Олег Показати IP 22 Лютого 2018 12:00
Як так далi справи будуть йти в пороха з гунчиком ,то на кожному кроцi треба буде ставити центри зайнятостi ,ви краще робiть все те щоб люди за границю не втiкали зарплату дайте гiдну та робочi мiсця !!!!!
Луцьк Показати IP 22 Лютого 2018 12:37
Краще зробили б дитячий центр там, щоб діти могли творчість займатися, а не бухати в під'їздах
ярощук Показати IP 22 Лютого 2018 14:46
вместо возрождения инфраструктуры "проклятого" совка плодят очередных чинуш, которые распиливают ремонты...) какой раз эти "рога и копыта" переезжают за 27 лет и какая от них польза? Центр занятости - бутафория, как и все трудовое законодательство Украины, пшик для смыва бюджета и напаривания мозга

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus