USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Заплатила 105 гривень – отримала авто. ФОТО

6 Лютого 2012 17:16
Розіграш новісінької автівки та підбиття підсумків масштабного проекту, який охопив усі супермаркети мережі «Наш Край» спільно з ТМ «Коблево», «Цельсій», «Хлібний дар» та «Козацька рада» відбувся днями у Луцьку. На цю неординарну подію в супермаркеті «Наш Край Гурман», що на вулиці Ковельській, 40, зібралося чимало людей.

Про це повідомили організатори.

Спочатку відбувся розіграш вісімдесяти подарункових сертифікатів номіналом 70 гривень, власниками яких стали жителі більшості населених пунктів, де є супермаркети «Наш Край». Проте кульмінацією свята стало визначення переможця суперприза - автомобіля Кіа Ріо. Фортуна усміхнулася 25-річній жительці міста Славута (Хмельницька область) Діні Костюк.

Вона зробила покупку в супермаркеті «Наш Край» на суму лише 105,81 гривень з акційною позицією від ТМ «Коблево» отримала новий АВТОМОБІЛЬ!

Як розповіла пані Діна, вона ніколи не брала участі в акціях чи розіграшах. Того разу, завітавши у магазин і зробивши щоденні покупки, прислухалась до поради продавців стати учасником проекту. Це був єдиний чек, який молода жінка заповнила і вкинула до скриньки. А тому її здивуванню не було меж, коли повідомили радісну звістку.

Після телефонного дзвінка адміністраторів щодо виграшу, пані Діна не повірила в своє щастя. А тут, ніби на зло, ще й телефон розрядився. У місцевому супермаркеті «Наш Край» в Славуті їй також підтвердили, що вона стала щасливою власницею нової автівки. І, тільки прибувши в Луцьк та отримавши від генерального директора мережі супермаркетів «Наш Край» Ірини Берлач ключі, молода жінка, яка, до речі, незабаром має стати мамою, таки повірила в диво.

«Переповнюють емоції. Ми не очікували на щось подібне, а особливо на такий великий виграш. Дякуємо супермаркету «Наш Край» за чудову мрію, яка збулася саме завдяки йому», - зі сльозами радості на очах розповіла Діна Костюк.

«Ми вітаємо переможців, висловлюємо вдячність усім краянам, які долучилися до проекту. Дякуємо, що всі ви залишаєтесь з нами, а «Наш Край» й надалі ощасливлюватиме людей цікавими проектами, неймовірними заходами та вигідними пропозиціями щодня! «Наш Край» - гостинність, свіжість, завжди вигідно - це по-нашому!» - кажуть у мережі супермаркетів «Наш край».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бізон Показати IP 6 Лютого 2012 19:07
[!!!!!!!!!!!!!!!!!Підстава!!!!!!!!!!Брехня!!Назвіть людей і свідків реальних!!!!!
Вікінг Показати IP 7 Лютого 2012 01:11
Усі в "Наш край" за випивкою!!! Не виграємо, то хоч нап'ємося!
ua Показати IP 7 Лютого 2012 09:59
)))
D.K. Показати IP 7 Лютого 2012 13:13
жительці міста Славута (Хмельницька область)))))))))) там скуповується четверта частина Луцька, а поночам весь...і виграла доїжджєюча)))цирк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus