USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Заради екперименту: для чого троє підлітків у Луцьку повідомили про замінування ліцею

15 Січня 2024 16:14
Підлітки, які повідомили про нібито замінування ліцею в Луцьку у п’ятницю, 12 січня, хотіли перевірити, чи справді усіх школярів евакуюють з навчального закладу.

Про це ВолиньPost розповів директор Луцького ліцею № 10 Олег Михальчук.

Троє хлопців, які вчинили «замінування», є однокласниками.

«Двоє з них є активними учасниками, третій хлопець знав про це, але участі не брав. Безумовно, це прикрий випадок, а в нинішній час – це неприпустимий випадок, коли діти банально хочуть, щоб уроки були відмінені, щоб в школу не піти...

Сьогодні ці учні в школі відсутні. Я ще з ними особисто не спілкувався, але їхня класний керівник каже, що хлопці хотіли подивитися, чи справді все «спрацює», чи відмінять уроки, чи не відмінять», – розповів директор навчального закладу.

Нагадаємо, у п’ятницю, 12 січня, на електронну адресу ліцею надійшло повідомлення про те, що в приміщенні закладені бомби.

На місце події відразу виїхали співробітники вубухотехнічного відділу області, слідчо-оперативна група поліції, кінологічна служба, працівники кіберполіції.

Вибухотехніки та кінологи провели огляд приміщення та прилеглої території. Жодних вибухонебезпечних предметів чи вибухових речовин не виявлено.

Проводилася евакуація. Нині за цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Луцькі оперативники у співпраці із співробітниками кіберполіції та відділу кримінального аналізу області встановили зловмисників, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Це троє учнів вказаного закладу. Двом з них 13, третьому – 14 років.

Батьків учнів притягнуть до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus