USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Зараз немає потреби, а там видно буде: Путін зробив цинічну заяву про масовані удари по Україні

14 Жовтня 2022 19:09
Російський диктатор володимир путін заявив, що зараз окупанти не планують наступний масований ракетний удар по Україні, а там – видно буде.

Про це він сказав на пресконференції в Астані, передає УНН з посиланням на ТАСС.

«У масованих ударах зараз немає необхідності, зараз інші завдання стоять, тому що з, на мою думку, двадцяти дев’яти об’єктів сім не було вражено так, як це планувало Міноборони. Але «добирають» ці об’єкти поступово, необхідності в масованих ударах нема, принаймні зараз, а там – видно буде», – сказав путін.

Крім того, путін зробив низку інших цинічних заяв.

«Зернова угода»

Так, російський диктатор пригрозив зривом «зернової угоди».

За його словами, функціонування зернового коридору може бути під питанням, якщо з’ясується, що вибухова речовина для теракту на Кримському мосту була відправлена ​​цим шляхом з Одеси.

Читати ще: Кремль «заспокоює» своїх прихильників ракетними ударами по Україні, – ISW

Мобілізація

путін стверджує, що міноборони росії спочатку передбачало призвати по частковій мобілізації менше 300 тис. осіб. Вже мобілізовано 222 тис. осіб – у підрозділах росії вже знаходяться 33 тис. мобілізованих, у тому числі 16 тис. в частинах, що залучаються до бойових завдань.

За його словами, нібито приблизно протягом двох тижнів усі мобілізаційні заходи будуть завершені.

Переговори з Україною

Російський диктатор заявив, що росія нібито завжди відкрита для переговорів – домовленості в Стамбулі були мало не парафовані.

«Щойно (російські – ред.) війська від Києва відійшли, бажання вести переговори у київської влади тут же зникло, от і все. Якщо вони дозріють для цього – будь ласка, тоді, напевно, будуть затребувані і посередницькі зусилля всіх, хто у цьому зацікавлений», – сказав путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Z Показати IP 14 Жовтня 2022 19:35
А ви у вiдповiдь iм'я та прозвище з малоi букви : оце дiйсно круто . Ну клоуни
Манергейм Показати IP 14 Жовтня 2022 20:38
Мені путін,сталін.берія абсолютно не цікаві мені цікаво розслідування чому ці 85 ракет не були знищені, де докази шо 30 було збито. Валити все на *папередників) теж не цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus