USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заробляв понад півмільйона щомісяця: 33-річний волинянин організував наркобізнес

3 Лютого 2023 17:11
На Волині співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області ДБН НПУ спільно з працівниками управління Служби безпеки України у Волинській області у співпраці зі слідчими ГУНП та іншими підрозділами поліції області викрили канал постачання заборонених речовин з-за кордону та збуту їх в Україні.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Встановлено, що організував наркобізнес 33-річний мешканець Волинської області. Чоловік купував лікарський засіб «Субутекс», обіг якого обмежено в Україні, у країнах Європи. Далі, залучаючи сторонніх осіб, переміщував його через кордон до України, де і збував.

До такої протиправної діяльності він долучив трьох осіб, які займалися реалізацією товару на території Волині та інших регіонів.
Учора за місцями проживання та перебування фігурантів проведено санкціоновані обшуки.

Вилучено значну кількість заборонених речовин, гроші, чорнові записи, що свідчать про торгівлю забороненими речовинами, мобільні телефони та банківські карти.
Усе це направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Також поліцейські з‘ясували, що щомісячно наркозловмисники збували близько 400 доз препарату на суму понад пів мільйона гривень.

Наразі двох фігурантів затримано в порядку статті 208 КПК України, їм вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжних заходів. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Коля Показати IP 4 Лютого 2023 21:18
На гиляку
Просто Показати IP 5 Лютого 2023 10:06
А що воно дає цей препарат?
Д Показати IP 5 Лютого 2023 12:49
Затримали а далі продажні судді луцького міськрайонного суду відпустять на волю твк було коли затримували нелюда котрий переправляв ухілянтів за кордон на даний момет гуляє на волі певно продовжує свою діяльність торгуючи смертями захисників котрих кожен день везуть для захороненя котрі захищали спокій для нас і також судді котрий випустив на волю цього нелюда діти которого не бачать біди суддя не керується законами він віришує на свій розсуд чому прокуратура зробилась сліпою і глухою ви думаєте що ви вічні так не буває кінець настане страждати будуть ваші діти івнуки і всм буде насрати на їхні страждання тому що ви стали слугами сатани
Лілія Степанівна Показати IP 5 Лютого 2023 15:17
Знову фарс.Без кришування * паразитів в органах* навряд чи є можливість таке мутити. Та й світлини викликають сумніви.Щось надто бідові наркобарони.
Експерт Показати IP 5 Лютого 2023 21:58
Клоунада продовжуеться, в Луцку спеціалістів СБУ не має, вони на фронті всі і так по всій країні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus