USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Зарплата для освітян, пільгові перевезення та ремонти: у Луцьку вноситимуть зміни до бюджету

6 Грудня 2018 17:42
Низку змін до бюджету міста на 2018 рік затверджуватимуть під час найближчої сесії міськради.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, за станом на 1 грудня перевиконання міського бюджету дозволяє додатково спрямувати фінансовий ресурс у сумі 62,3 мільйона гривень.

На співфінансування реалізації проекту «Нове життя Старого міста. Ревіталізація памяток історико-культурної спадщини Любліна та Луцька» виділять 100 тисяч гривень, 60 тисяч гривень виділять на оплату праці для КП «Ласка», управлінню патрульної поліції на ремонт та обслуговування автомобілів спрямують 100 тисяч гривень.

Оскільки не вистачає коштів на оплату праці освітян за рахунок субвенції, пропонують виділити з міського бюджету 16,91 мільйона гривень. Зокрема, спрямують кошти, зекономлені на оплаті праці працівників дошкільної освіти. 8,379 мільйона спрямують на оплату енергоносіїв по управлінню освіти.

З коштів бюджету розвитку 165 тисяч гривень хочуть передбачити для школи №1 на придбання комп’ютерної техніки.

Для управління охорони здоров’я з загального фонду виділятимуть кошти на виплату заробітної плати, якої теж не вистачає. Виділяють кошти на надання допомоги обслуговуючому персоналу у розмірі 50% від посадового окладу. 1,78 мільйона спрямують на оплату енергоносіїв.

Три мільйони гривень передбачать як компенсацію за пільгові перевезення електротранспортом, ще мільйон гривень – на пільгові перевезення залізничним транспортом.

280 тисяч хочуть передбачити на заробітну плату працівників КП «Луцький зоопарк», для музичної школи №2 виділять кошти на придбання парт та стільців після проведеного ремонту коридору. 199 тисяч пропонують виділити на придбання новорічної інсталяції, яку розмістять на Театральному майдані. 193 тисячі виділять департаменту культури на придбання оргтехніки.

700 тисяч гривень виділятимуть на освітлення вулиць, 70 тисяч гривень – на топографічну зйомку полігону твердих побутових відходів у селі Брище, на відновлення мереж електропостачання виділять 400 тисяч, ще 100 тисяч – на утримання насосної станції у центральному парку культури та відпочинку, 1,833 мільйона гривень – на поточний ремонт доріг. 1,5 мільйона передбачать на зимове утримання доріг міста, 100 тисяч – на поточний ремонт ілюмінації на проспекті Волі. Ще мільйон виділять з бюджету розвитку на капітальний ремонт ліфтів, 450 тисяч – на капітальний ремонт доріг.

690 тисяч перебачать для ДКП «Луцьктепло» на відшкодування заборгованості перед фірмою «Тепелен», 5 мільйонів гривень – «Луцькводоканалу» на погашення заборгованості за електроенергію, яка виникла ще у 2017 році. 10 мільйонів спрямують для ДКП «Луцьктепло» на виконання договору з ЄБРР. 1,2 мільйона виділять «Луцькводоканалу» на погашення кредитних зобов’язань за договором НЕФКО.

Члени комісії рекомендували підтримати проект змін до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus