USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заступився за незнайомих дівчат – отримав 6 ударів ножем. Подробиці бійки у Луцьку

4 Жовтня 2021 15:23
З двох нападників, які брали участь у бійці в центрі Луцька, затримали одного. Сам затриманий виявися військовим.

Родичі лучанина, який отримав численні ножові поранення, розповіли подробиці інциденту.

23-річний лучанин Валентин Дацюк нині у реанімації. Йому вже зробили операцію і він перебуває у тяжкому, проте стабільному стані.

Зі слів родичів, чоловік отримав шість ножових поранень всього лише за те, що намагався втихомирити нетверезого дебошира, який чіплявся до незнайомих людей. Інцидент, нагадаємо, стався 3 жовтня близько опівночі.

«Він зі своїм старшим товаришем з роботи стояв на зупинці навпроти «Версалю». Там же були дівчата і двоє мужчин. Ці двоє чіплялися до дівчат. Один з них вирішив зайти в магазин купити шампанське, а продавчиня йому відмовила, бо це було вже після 22 години. Як вона потім розповідала, чоловік на відмову відреагував агресивно. Потім він вийшов і знову вчепився до дівчат. Друг Валентина заступився за дівчат, а йому це не сподобалося», – розповідають родичі.

Потім друг Валентина пішов в магазин за кавою, а коли вийшов – до нього підскочив з ножем чоловік, якому зробили зауваження, та поранив ножем його обличчя. Нині він з тілесними ушкодженнями також перебуває у лікарні.

«Разом з тим агресивним мужчиною був ще один чоловік. Вони двоє налетіли. Коли Валентин почав розбороняти, отримав удар ножем під ребро. Взагалі йому цілилися в серце, просто він прикрився рукою. Йому нанесли шість ножових поранень: в грудну клітку, легені, нирку, руку», – кажуть родичі потерпілого.

Уже потім продавчиня з того магазину родичам розповіла, що один з таксистів відвіз обох нападників в район вулиці Ковельської, де одного з них і затримали. Проте хто був той другий – невідомо.

«Нам ніхто нічого не сказав, ні як його звати, ні хто він. Ми чекали до вечора, але так ніхто не сказав. Ми вже власними шляхами дізналися, що затриманий – Чигасов Владислав, він військовослужбовець, ніби служив в АТО, командир взводу в Яворові, молодший лейтенант. Зараз до Луцька, кажуть, приїхала його мама і хоче вийти на діалог. А сам він кається, каже, що був п’яний. Та поліція не надає родичам жодної інформації, чи це точно та людина, чи його упізнали. А про другого нападника ні слова, хто це і чи взагалі щось про нього відомо», – кажуть родичі.

Наразі Валентинові зробили операцію, зараз він перебуває у реанімації, стан тяжкий, проте стабільний. Також відомо, що нападнику, якого затримала поліція, обиратимуть запобіжний захід 5 жовтня.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
Олег Показати IP 4 Жовтня 2021 15:51
Не стоять вони того, щоб за них заступатись!
Вася Показати IP 4 Жовтня 2021 16:29
І яких ви "дівчат" побачили опівночі, чи пізно ввечері, біля Версалю? Вони там не водяться, просніться) А взагалі - повністю погоджуюсь з коментарем вище. Пацани, не лізьте невідомо куди невідомо за кого вписуватись (бо варіант, коли "жертва" з "нападником" починають спільно гамселити "рятівника" - теж зустрічається, як би комічно це не звучало). Вам на лікування потім рідня буде гроші збирати, а не "дівчата, честь яких була зачеплена". Хочете допомогти - телефонуйте в поліцію.
Фіма до Вася Показати IP 4 Жовтня 2021 16:46
Ото по нашому,,,,,моя хата скраю.....,цікаво, а як до тебе будуть такі "бойци"чіплятися....
Вася до Фіма Показати IP 4 Жовтня 2021 21:41
Перепрошую за нескромне питання, але - ти дурнуватий, чи то магнітні бурі на тебе впливають? Ти всерйоз порівнюєш самозахист і встрявання у невідому ситуацію за невідомих мадам? Ну, якщо тебе це так цікавить - відповім. Якщо будуть чіплятися до мене, то в першу чергу спробую уникнути відкритого конфлікту. Чому в першу чергу так - тому що кожна людина, що займалась єдиноборством (неважливо яким) розуміє ризик вуличної бійки. Для себе, і для опонента (за що потім доведеться ще і відповідати, уяви собі, юний фантазер). Коли це неможливо - буду застосовувати всі доступні засоби самозахисту + власні навички. Те ж саме стосується ситуацій, коли буде небезпека для близьких мені людей. Для особливо обдарованих уточнюю окремо - всі фанатки клубів та кабаків до категорії "близькі мені люди" не належать.
Фіма до Вася Показати IP 4 Жовтня 2021 22:12
Ти просто трус та не мужик. Шматка
Вася до Фіма Показати IP 5 Жовтня 2021 08:56
Це в тебе таке модифіковане жіноче "ой всьо"?)
Фіма до Вася Показати IP 5 Жовтня 2021 17:50
А хіба ти не трус? Не шматка?
Лучанин Показати IP 4 Жовтня 2021 16:41
Він атовец йому можна все! Він же герой!!!!
ABC Показати IP 4 Жовтня 2021 16:47
Біля того гадюшника Версалю весь час якісь пригоди. Після заходу сонця там повинен постійно знаходитися патруль поліції, бо відсоток бидла просто зашкалює.
Олег до ABC Показати IP 4 Жовтня 2021 18:14
Згідний 100%. А ще біля Наталки, Техаса і полюбому на зупинці "красних фанарєй"
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 16:58
Блін, совкові терпіли. У вас винне не п"яне бидло, а дівчата, у вас винен не злодій, а той кого обікрали, у вас винен не вбивця, а той, кого вбили. Вася, колись на місці жертви опиниться твоя сестра, мама, дочка, внучка. І всі пройдуть повз. І скажуть сама винна, бо спідниця коротка, бо пізно на вулиці сама, бо не так подивилась, або навпаки не захотіла дивитись. Запам"ятайте - завжди винен злочинець - той хто лізе до вас у хату, той хто підіймає на вас руку,той, хто вас дурить.
Олег до Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 18:02
Дятел, які, на***, дівчата можуть бути в такий час і в такому місці??. Явно шкури, за яких не те, щоб заступатися, а й голову повертати в їхню сторону не варто!
Анонім до Олег Показати IP 4 Жовтня 2021 18:49
Пан не знає, що магазини, кафе і ресторани, чергові аптеки працюють до 23, пан не знає, що у "Промені" працюють касири, прибиральники, манікюрші та аніматори. Пан не знає, що поруч ТТС, яка працює цілодобово. врешті поруч Дім Панахиди, де люди можуть бути на службі. І взагалі, дурню, в нормальних містах, нормальні люди ходять по місту цілодобово, тому що бидло, яке чіпляється до людей сидить під шконкою.
Людина до Олег Показати IP 4 Жовтня 2021 19:33
Мамка твоя з подругою з туалетного вокзалу з заробіток верталися
Лучанка Т до Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 18:17
Дякую за коментар! Молодчина!
Вася до Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 21:53
Дурнику, до тебе тут ніхто не виправдовував неадеквата з ножем. Це тебе чогось в той степ понесло) Писалося про те, що не варто ризикувати власним здоров'ям, тим більше життям, заради невідомо кого. Ще і біля кабака ввечері. Січеш? А яка в кого там спідниця, хто на кого як глянув, хто з ким бухав і хто за кого платив - мені абсолютно пофік. Хочеш встрявати за той контингент - так хто ж проти, вперед, рицарю) Маєш бажання комусь доводити свою "настаящу мушчинність" - аналогічно, бажаю успіхів)
Анонім до Вася Показати IP 5 Жовтня 2021 09:17
Завжди на місці жертви можеш зупинитися ти. , твоя мама, твій тато, твій син і твоя донька. І коли п"яний звір буде їх копати ногами, ніхто не прийде їм на поміч. А тоді під дверима палати реанімації чи під воротами кладовища всім буде цікава твоя відповідь чи варто приходити на допомогу.
Вася до Анонім Показати IP 5 Жовтня 2021 10:03
Завжди, коли, якщо... Ще раз, рицарю, хочеш встрявати невідомо куди і за кого - флаг тобі в руки. І твої фантазії про віртуальних "родичів в біді" думку інших людей з цього приводу не змінять)
Прагматик до Анонім Показати IP 5 Жовтня 2021 01:28
Не прикрашайте ситуацію! Тут йдеться про те, що конфлікт стався із-за "дівчат", які не вдома зі своїми сім'ями час проводять, а вештаються вночі у пошуках пригод на свою п'яту точку. Завжди і в кожній країні, вештатися вночі було, є і буде НЕБЕЗПЕЧНО - про це знають всі, але не такі ось "активні дівчатка" (як бачимо). Із-за їх вчинку, та певної кількості алкоголю, постраждали чоловіки (місцеві Алені, через "А"), де одні готові вбивати за "доступ до жінки", а інші захищати заради "подальшої перспективи". У висновку маємо злочинців (чоловіків) і потерпілих (чоловіків). А що ж нічні "дівчатка"? Мабуть і свідчень правдивих не дадуть і до потерпілого ні разу не завітають. Ось така подяка від сучасных "нічних дівчаток". Це не перший випадок, і більшість людей вже вміють аналізувати схожі випадки. Тут ніхто нікого не виправдовує, тут винні всі учасники конфлікту: "нічні дівчатка" - провокатори, агресивні чоловіки (напідпитку), і горячі хлопці, які вважать, що захищають білих і пухнастих створінь, які потім і ДЯКУЮ не скажуть. Чому ви вирішили, що в сучасних реаліях, з сучасними законами, та сучасним соціальним менталитетом, чоловіки прям зобов'язані встрявати за незнайомих жінок в конфлікти? Для цього є правоохоронні органи, за яких ми всі платимо налоги. Ні разу не бачив ситуації, щоб за чоловіка "вступилася" незнайома жінка (наприклад у конфлікті с іншими жінками), навпаки - посміхаються і відходять подалі. Годі вже колупатися в наслідках, треба подумати про причини таких конфліктів! А подумати повинні ЧОЛОВІКИ: за кого ви "впрягаєтеся" і що за це отримаєте (в сучасних реаліях)!
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 18:17
А поліцію чого зразу ж ніхто не викликав? Наприклад та «продавчиня» у якої вони протиправно вимагали продати спиртне ? А дівчата мають право піти розважитись в нічний клуб( потанцювати, поспілкуаптись, повеселитись) як і всі люди у всьому нормальному світі.Це не переводить їх автоматично у розряд якихось аморальних осіб. Що за дикість так вважати? У нас що Емірати тут чи Талібан, що дівчата мають у паранджах ходити чи домострой минулих століть? Болото стояче(( Але потрібно не кидатись під ніж, а перш за все негайно викликати поліцію - розбиратись з п‘яним дурнуватим бидлом їх робота і турбота.
666 до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2021 11:19
поліція може приїхати і поїхати, наприклад. прецеденти є.
Сині Шаровари Показати IP 4 Жовтня 2021 18:17
хвання героя атошникам і по квартирі обом!!!Слава Україні!!!
Небайдужий Показати IP 4 Жовтня 2021 19:33
Люди, що з вами не так? Судячи з коментарів, п‘яне створіння, яке вирішило, що має право доводити свою правоту ножем - невинне, а незнайомі дівчата всьому причина? Це повне дно! Чи ви всі конфлікти зброєю вирішуєте? Вважаєте, що той хто має ніж - правий?
Та до Небайдужий Показати IP 4 Жовтня 2021 20:15
То ханжі і закомплексовані особини чоловічої статі так самостверджуються. Менталітет відсталих поліщуків - була в дванадцять годин ночі на вулиці, чи пішла в нічний клуб, ресторан, кіно, значить повія, бо повинна дома сидіти , серіали дивитись , борщі варити і шкарпетки плести.
Вася до Та Показати IP 4 Жовтня 2021 22:13
І не кажіть, пані... Часи настали просто жуть і кошмар,правду кажуть - перевелись настаяшчі мушчіни. Те що нема кому за честь "дівчат" вступитись - то одне. Так вони, іроди прокляті, вже ще і в закс іти не хочуть, вкладуватись в отношенія, так сказать. А якщо "дівчина" розлучена, чи з дитиночкою - то взагалі носи воротять, ви собі таке уявляєте? Як страшно жити...
Небайдужий до Вася Показати IP 4 Жовтня 2021 23:57
Таке враження, що активізувалися друзі/родичі/знайомі того неадеквата з ножем. Все як завжди аби заговорити проблему чи перекинути вину на когось іншого а винуватець під шумок змиється. Хто йому ножа і руки вклав? Хто направляв його рукою? Яка різниця до кого він чіплявся? А якщо твоя мама/сестра/дружина працюватиме в цілодобовому магазині і не продасть шампуню, щоб догнатися, то і на неї з ножем кидатися треба? А може брат/батько працює охоронцем в магазині і виводитиме такого неадеквата з приміщення? Його теж можна ножем? Якщо не можеш себе контролювати - не пий і сиди вдома.
Вася до Небайдужий Показати IP 5 Жовтня 2021 10:10
Ще раз, для особливо уважних) де ти, фантазер, побачив що хтось дибіла з ножем виправдовує? Його потрібно закривати, крапка. А от місце і час - таки значення мають, і не треба тут про віртуальних "родичів у нічному магазині, які шампунь не продали". Знаєш чому? Бо бійка і поножовщина біля цих луцьких "конюшень" - то вже давно не новина.
Олег до Вася Показати IP 5 Жовтня 2021 07:34
Вася, по ходу ти баба!
Анонім до Олег Показати IP 5 Жовтня 2021 09:19
Причому баба ур.да, що кидався з ножем.
Вася до Олег Показати IP 5 Жовтня 2021 09:54
Олег, по ходу ти - дурачок)
Українка Показати IP 5 Жовтня 2021 07:28
І знову херой ато!!!Психологині заступляться,хай ріже людей,бо ж в нього "травма"!!!!Був п'яний,значить злочин тяжкий,посадити надовго,щоб кожне знало. А тьоток Психологинь садити разом з ними,як співучасників!
Доброволець до Українка Показати IP 5 Жовтня 2021 23:07
Скажу відверто, дуже гидко читати, коли всіх атошників прирівнюють до вчинку одного імбіцила, також нікому не секрет, що практично всі бійці, що вернулись з війни мають психічні травми, проте, більшість бійців є досить стриманими та обдумають свій вчинок безліч разів перед тим як щось скоїти, а цей військовослужбовець це типове чмо і аватар, який срав під себе під час обстрілів або ж просто розповідає героїчні історії як він стояв на блок пості перед маріуполем на 2 лінії оборони і срався під себе як бачив колони своєї ж техніки, що прямує на передок. Я веду до того, що не варто судити всіх людей, що мають убд як херої, що воювали, зараз атошник - це може бути навіть звичайний нацик, що бухає в штабі і понтується.
Андерсон Показати IP 5 Жовтня 2021 17:48
Давно помітив, що нормальні батьки нормальну дитину не назвуть Василем. Василь, тебе мати не любила? Чого ти до жінок вчепився, Васильок?
Лучанин Показати IP 5 Жовтня 2021 19:33
А ось і Херой https://www.facebook.com/profile.php?id=100017431117637
Саша до Лучанин Показати IP 5 Жовтня 2021 21:33
Если ты собираешься быть плохим, будь плохим ради хорошей цели! Походу в нього була хороша ціль, але його заставили бути поганим ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus