USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ніж пройшов за 2 мм від серця, врятувала картка: у Луцьку шукають свідків нападу

11 Жовтня 2021 16:10
Чоловік, який постраждав від ножових поранень у бійці на проспекті Грушевського, дивом врятувався. Кілька міліметрів убік – і ніж потрапив би у серце.

Нагадаємо, інцидент стався 3 жовтня близько опівночі. На зупинці громадського транспорту на проспекті Президента Грушевського у Луцьку невідомий під час конфлікту наніс тілесні ушкодження двом місцевим жителям – 23 та 37 років. Постраждалих з колото-різаними ранами госпіталізували, один з них отримав шість ножових поранень і досі перебуває у реанімації.

Читати також: Заступився за незнайомих дівчат – отримав 6 ударів ножем. Подробиці бійки у Луцьку

Як розповідають родичі потерпілого Валентина Дацюка, нині він уже почувається краще, рани потрохи заживають, а його самого перевели з реанімації у звичайну палату. У нього – 6 ножових поранень в серце та легені, а ще поранена рука, бо нею він прикривався. Проте, як виявилося, врятувався він дивом.

«У нього була банківська картка (на головному фото – ВН) у внутрішній кишені, то, зі слів лікаря, який його рятував, вона й пом’якшила удар. Ніж пройшов за два міліметри від серця. А медик повідомив, що всі удари були якраз спрямовані в серце. Тобто чоловік знав, куди бити ножем і саме туди цілився», - кажуть родичі потерпілого.

Того ж дня, коли стався напад, поліція затримала нападника і встановила його особу. Ним виявився 43-річний житель обласного центру. 5 жовтня під час судового засідання йому був обраний запобіжний захід – домашній арешт.

Як стверджують джерела, нападник – військовий і проходив службу в зоні АТО/ООС. Крім того, разом з затриманим був інший чоловік, який, зі слів постраждалого, теж брав участь у бійці. Його начебто затримували разом з нападником, проте одразу ж відпустили. Родичам, до слова, вдалося навіть з’ясували особу другого учасника бійки. Однак його до справи не долучають.

Водночас, родичі потерпілого розшукують свідків інциденту, аби вони допомогли пролити світло на те, що саме сталося того вечора і скільки було нападників та щоб цю справу не вдалося зам’яти.

Тож усіх, хто став свідком тієї бійки, яка ледь не коштувала молодому чоловікові життя, просять відгукнутися і зателефонувати за номером +380 (98) 895 86 77.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 18:20
Реклама банку?Стільки часу пройшло,а саме зараз показали банківську картку.
Просто Показати IP 11 Жовтня 2021 22:44
Що не зам’яти?! АТОшнік ху@@ив в сердце - а сердце то любов, а ще б‘є значить любить. Отже це домашня мелодрама, і відповідно, покарання умовно бо він хєрой!
666 Показати IP 12 Жовтня 2021 11:15
втікло воно з під домашнього арешту, кажуть. ще кажуть, йому довідку колись дали, що психічно хворий. то може, пацанів, які за дівчат незнайомих заступилися, ще й посадять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus