USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Засипають ями та вибоїни: поблизу Луцька ремонтують п’ять кілометрів траси

24 Вересня 2022 15:04
На автошляху між містом Ківерці та селом Дачне Луцького району працює дорожня техніка. Працівники підрядної організації ремонтують п’ять кілометрів автошляху, де засипають вибоїни та ями.

Суспільне поспілкувалися з місцевими жителями та водіями, які поділилися враженнями про проблемну ділянку дороги.

Як розповів майстер фрезерувальної машини Юрій Кулеша, відновлення критичних ділянок асфальтного покриття розпочали тиждень тому. Проводять ямковий ремонт дві бригади майстрів.

Читати ще: Низку вулиць у Луцьку відремонтують до кінця року

Дорожники зрізатимуть 3 100 квадратних метрів пошкодженого верхнього шару, каже оператор фрезерувальної машини Владислав Кулеша.
«Я ставлю глибину, що мені треба зрізати, уклони. Чотири сантиметри знімаємо. Зараз немає роботи багато, бо війна», – додав чоловік.
На ділянці автошляху Ківерці – Дачне планували провести поточний середній ремонт. Через війну роботи зупинили, коштів на ці роботи немає, – розповів заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг Юрій Ришкевич.

«Зараз вони (підрядники – ред.) працюють в борг за власні оборотні кошти. Спеціалістів не вистачає, тому що людей мобілізовують, роботи дуже мало, деякі по підрядних організаціях розраховуються», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, у вересні на двох автомобільних дорогах державного значення у Волинській області оновили горизонтальну дорожню розмітку на ділянках загальною протяжністю 100 кілометрів.

На початку вересня на трьох автодорогах державного значення, які пролягають через Волинь, дорожники заливали тріщини в асфальті спеціальною мастикою. Герметизація дозволяє продовжити термін служби дорожнього покриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus