USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затоплені міста і знищені будинки: в США вирує ураган «Флоренс». Відео

14 Вересня 2018 18:10
На відео зняли ураган «Флоренс», що вирує у США. Вранці 14 вересня нищівна стихія завдала удару по узбережжю штату Північна Кароліна.

Про це повідомляє телеканал 24.

На щастя для жителів цього штату, вітер дещо послабшав. Його швидкість впала зі 190 кілометрів на годину до 144 кілометрів на годину. Проте висота хвиль досягала 3 метрів.

У Джексонвіллі рятувальники прийшли на допомогу людям, які опинилися в пастці в готелі. Будівлю не встигли покинути не менше 70 осіб, в тому числі діти. Рятувальникам вдалося вивести всіх з будівлі і переправити в укриття.

Вітер згинав дерева до землі, зривав вивіски, розбивав не забиті фанерою вікна. Приблизно 300 тисяч жителів Північної Кароліни залишилися без світла.

Вулиці міст, розташовані у прибережній зоні, затоплені океанською водою. Влада наполегливо рекомендувала людям, які вирішили не евакуюватися, відсиджуватися на других поверхах будівель і в жодному разі не спускатися на перші.

«Чекайте рятувальників!», – такі оголошення лунають що 20-30 хвилин по радіо і в телеефірі.

Деякі метеорологи прогнозують, що в Північній Кароліні через «Флоренс» випаде просто неймовірна кількість дощу. Мовиться про щонайменше 10 трильйонів літрів води.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus