USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Затримали 4 іноземних кілерів, які хотіли вбити ватажка наркокартелю у Києві

27 Травня 2020 11:34
В Одесі затримали 4 іноземних кілерів, які в Україні вчинили замах на вбивство громадянина Чорногорії та лідера наркокартелю.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції, передає Українська правда.

«26 травня, у Печерському районі Києва невідомі здійснили кілька пострілів у чоловіка. Потерпілого з вогнепальними пораненнями доставили в лікарню.

Після встановлення особи потерпілого відразу стали зрозумілі мотиви скоєння цього злочину.

Потерпілим виявився громадянин Чорногорії, який знаходиться в міжнародному розшуку та є одним із лідерів та організатором наркокартелю, члени якого постачають наркотики на територію більшості європейських країн».

За словами глави Нацполіції Ігоря Клименка, основними версіями замаху стала злочинна діяльність потерпілого, перерозподіл сфер впливу у самій «організації», а також між балканськими злочинними кланами, що контролюють наркотрафік.

Оперативники встановили осіб, причетних до замаху – це громадяни Чорногорії, Македонії та Сербії. Один з них перебуває в міжнародному розшуку за замовне вбивство.
На початку травня вони прибули в Україну, заздалегідь придбали транспорт, вогнепальну автоматичну зброю та організували стеження за майбутньою жертвою та її родиною.

Замах фігуранти здійснили біля будинку потерпілого, здійснивши у жертву п’ять пострілів.
Після цього двоє зловмисників сіли в автомобіль та залишили місце злочину.
Поліцейські встановили, що стрілків чекали їхні спільники. Після замаху вони попрямували у бік Одеської області, щоб перетнути кордон з Молдовою та покинути територію України поза митним контролем.

До операції для затримання кілерів поліцейські залучили спецпризначенців КОРД. При в’їзді в Одесу правоохоронці затримали чотирьох осіб. При цьому зловмисники чинили опір та намагалися втекти.
Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим підозр та обрання запобіжних заходів. Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) ККУ.
Як повідомлялося, в елітному районі Києва Новопечерські Липки двоє невідомих поцілили в чоловіка із вогнепальної зброї. Згодом кинулися тікати, але вже за кілька хвилин вийшли з машини, підпалили її і втекли пішки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Алек Показати IP 27 Травня 2020 19:29
Ну а Пи.да.ра хоть завалили ?
намокран до Алек Показати IP 28 Травня 2020 22:52
Не змогли його ж Охороняють і Бережуть ...
Я Показати IP 28 Травня 2020 09:49
Влаштовуйте у себе дома розборки. А то вони в Україну приперлися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus