USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція затримала 20-річного волинянина за крадіжку автівки

18 Червня 2020 13:28
Поліція затримала 20-річного жителя Любомля за крадіжку легковика. Вирішується питання щодо затримання зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Зазначають, що сьогодні вранці, 18 червня, до поліції надійшло повідомлення від 51-річного жителя Любомлського району: чоловік повідомив, що вночі у нього викрали автомобіль Opel Vectra, який знаходився поблизу будинку у райцентрі Любомль.

Співробітники кримінальної поліції оперативно розшукали викрадений автомобіль. Транспортний засіб виявили за межами міста. Легковик вилучили.

У результаті проведення оперативно-пошукових заходів правоохоронці встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний раніше судимий за вимагання 20-річний житель Любомля. Зловмисника доставили до Любомльського відділення поліції, вирішується питання щодо затримання його у порядку ст. 208 КПК України.
За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Після оголошення волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення буде вирішуватися питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus