USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Затримали ексначальника СБУ Харківщини

11 Вересня 2022 19:11
Романа Дудіна, який до кінця травня очолював Управління Служби безпеки України у Харківській області, затримали і висунули підозру.

Про це 11 вересня Суспільному повідомили два джерела у правоохоронних органах.

За словами співрозмовників, Дудіна підозрюють у державній зраді та залишенні місця служби. За інформацією видання, затримання відбувалося в одній з областей на заході України.

У Державному бюро розслідувань (ДБР) підтвердили інформацію щодо затримання колишнього начальника СБУ Харківської області Романа Дудіна і висунення йому підозри. Про це Укрінформу заявила речниця Держбюро розслідувань Ольга Чиканова.

«Можу підтвердити цю інформацію. Усі деталі – завтра», - поінформувала вона.

Президент України Володимир Зеленський звільнив Дудіна з посади після поїздки на Харківщину 29 травня. Тоді глава держави сказав, що посадовець «не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто».

Інформацію щодо Дудіна перевіряло ДБР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus