USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Затримали волинянина, який погрожував чоловіку пістолетом

26 Жовтня 2021 10:26
Сьогодні вночі, під час несення служби на автодорозі М-19 (Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече), с. Кременець та опрацювання повідомлення ДТП, поліцейським повідомили про чоловіка, який погрожував громадянину фізичною розправою.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Зі слів очевидців, до місця події приїхав 40-річний чоловік, який погрожував громадянину фізичною розправою, предметом схожим на пістолет.

На місце події прибули колеги з підрозділу ТОР. Відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» до чоловіка здійснили превентивний захід поверхневу перевірку. В результаті якої поблизу автівки, на якій приїхав чоловік, виявили предмет, ззовні схожий на пістолет (яким, зі слів очевидців, він погрожував). Також біля авто виявили поліетиленовий пакет з залишком білої порошкоподібної речовини, зовні схожої на наркотичну.

Окрім цього під час поверхневої перевірки автомобіля, поліцейські виявили предмет, ззовні схожий на холодну зброю.

На місце події для з’ясування всіх обставин викликали слідчо-оперативну групу Ківерцівського районного управління поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Москаль Показати IP 26 Жовтня 2021 13:56
А в багажнике не было трупа зовни схожим на труп?
Львівянин до Москаль Показати IP 26 Жовтня 2021 14:49
Ні, була в салоні особа ззовні схожа на прост....у
Лучанин Показати IP 26 Жовтня 2021 14:50
Допонтовався

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus