USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Затримані у білорусі бойовики ПВК «Вагнер» прямували до Латинської Америки

3 Серпня 2020 17:26
Затримані в Білорусі 33 особи з паспортами РФ повідомили російським дипломатам, що їхали через цю країну транзитом до Латинської Америки.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на слова консула посольства РФ в Білорусі Кирила Плетньова.

«Кожен із затриманих цілком упевнено заявив російським дипломатам, що метою в’їзду в республіку був транзитний проїзд. 25 липня всі вони мали вилетіти з аеропорту міста Мінська в Стамбул, після чого – в третю країну. Кінцевим пунктом призначення була одна з держав в латиноамериканському регіоні», – сказав дипломат.

Консул зазначив, що затримані «перебувають у не найкращій морально-психологічній формі».

Нагадаємо, що прокуратура Білорусі обрала для затриманих запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомлялося, 29 липня білоруські правоохоронні органи затримали 32 осіб, серед яких були представники приватної військової компанії «Вагнер».

МЗС України отримало список затриманих у Білорусі бойовиків і передало цей документ компетентним органам для перевірки на предмет вчинення цими особами злочинів в Україні та участі у воєнних діях.

Офіс генерального прокурора України поінформував компетентні органи Білорусі про наміри вимагати екстрадиції затриманих на її території учасників збройного конфлікту на Сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
( ! ) Показати IP 3 Серпня 2020 18:07
У Венесуелу .
Остап Вакарчук Показати IP 3 Серпня 2020 18:25
Наші українські ЗМІ, ще ті писаки. Що тільки не придумають. Пишуть щодо цих найманців з "ВАГНЕР", нібито вони зупинились у Білорусії здійснювати на мирних акціях протесту проти нинішнього президента Лукашенко О.Г. всякого роду - провокації. То вчора написали, що вони зупинились, щоб потрапити до Сирії, до Турції, до Пакистану, до Саудовської Аравії. Сьогодні вже придумали, що ці вояки повинні переправитись до Латинської Америки. Завтра напишуть, що бійці прагнули взяти у заложники Лукашенка О.Г., але доблесне КДБ республіки Білорусії розгадали їх наміри та знешкодили бойовиків.
Локі до Остап Вакарчук Показати IP 3 Серпня 2020 18:46
Шо ти ліпиш????))))))))
скептик Показати IP 4 Серпня 2020 18:15
еге ж, пінгвінів вони їхали фотографувати. а з внуково літаки в стамбул не літають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus