USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Завдання – зробити з вас підприємців, а не найманих працівників»: день відкритих дверей у луцькому університеті. Фото

1 Квітня 2023 15:09
Традиційно у Луцькому національному технічному університеті навесні провели День відкритих дверей, під час якого майбутні абітурієнти та їхні батьки мали нагоду ознайомитися з можливостями навчального закладу та дізнатися деталі щодо умов вступу цьогоріч. В університеті наголосили, що зі студентів тут не будуть робити найманих працівників, мета – зробити з них успішних бізнесменів.

Майбутні абітурієнти під час заходу не лише слухали лекції про вступ та розповіді про переваги університету над іншими навчальними закладами. Учні шкіл також ознайомилися з кожним із семи факультетів, відвідавши локації, які презентували найрізноманітніші технології та винаходи.
Як зазначила ректор Ірина Вахович, ЛНТУ – це університет якісних змін, інновацій та відкритого спілкування студентів із ректором, деканами та викладачами.

«Кожен член нашої команди вкладає неймовірні зусилля для того, аби студентам було цікаво, пізнавально. Ваше ж головне завдання – зробити правильний вибір», – звернулася до абітурієнтів ректор.
Ірина Вахович розповіла, що в ЛНТУ, на відміну від більшості ЗВО в Україні, сьогодні триває очне навчання, нині це головна запорука якісної освіти. Окрім того, університет працює над будівництвом нового гуртожитку для студентів. Також для них завжди відчинений оновлений спорткомплекс із сучасним басейном та тренувальними залами.

Ректор наголосила, що ЛНТУ – це можливість міжнародних обмінів, стажувань та перспективи працевлаштування.

«Головна мета університету – зробити із вас не найманих працівників, а успішних підприємців», – резюмувала Ірина Вахович.
Відповідальний секретар приймальної комісії ЛНТУ Ірина Бандура, своєю чергою, ознайомила абітурієнтів та їхніх батьків з факультетами та спеціальностями в університеті за допомогою штучного інтелекту, який згенерував зображення кожного з семи факультетів. Вона розповіла про освітні програми та цьогорічні правила прийому до ЗВО.

Цього року студенти зможуть подати 20 заяв, з них до п’яти – на бюджет. Національний мультипредметний тест буде складатися з української мови та математики, а також предмета на вибір (історія України, іноземна мова, хімія, фізика, біологія). Відзначимо, що під час вступу діятимуть сертифікати ЗНО 2020-2021 років та НМТ-2020.
Аби ще більше ознайомити абітурієнтів з університетом, студенти ЛНТУ влаштували для майбутніх колег екскурсію лабораторіями та аудиторіями, аби вони відчули дух місця, в якому потенційно будуть здобувати освіту.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus