USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Завдяки колезі довірливий чоловік може залишитися без квартири у Луцьку

7 Липня 2020 19:45
Деколи люди через свою надмірну довірливість можуть залишитись і без даху над головою. Чоловік майже 20 років тому вирішив придбати житло у привабливому районі міста Луцьк. Аби воно обійшлося йому дешевше, погодився тимчасово переписати його на свого колегу по роботі, якому безмежно довіряв.

Що сталося з житлом та чи вдалось чоловіку переписати квартиру на себе – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Віталій Турак звернувся до редакції телерадіокомпанії «Аверс» із проханням допомогти. Як з’ясувалося, його виселяють з квартири, яку він за власні гроші придбав у 2004 у багатоповерхівці, що на вулиці Кравчука 46. Тоді свою допомогу і сприяння в цій покупці запропонував керівник на роботі, де Віталій працював на той час.

Спокусившись можливості зекономити, чоловік довірився колезі. Проте роки йшли, а квартиру керівник переписувати на нього не поспішав. Більше того, згодом Віталій дізнався, що вона знаходиться під заставою.

Як розповідає лучанин, керівник по роботі взяв у банку 37 тисяч доларів кредиту і не повернув його. Квартиру відповідно конфіскували.
Сьогодні ж у двері оселі, де він мешкає, постукали колектори і попросили – на вихід з речами. Як виявилось квартиру у фінустанови викупила колекторська фірма.

За словами колекторів – у них усе законно. Є договори, витяги на право власності й до того ж в квартирі ніхто не прописаний. Кажуть, чекатимуть – доки чоловік не забере з апартаментів усі свої речі.

На місце події декілька разів викликали правоохоронців. Лише під час останнього виклику пан Віталій нарешті написав заяву до правоохоронних органів. Лучанин каже, що хоче усе вирішити у правовому полі – через суд, але без жодних документів зробити це буде дуже складно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хехъ Показати IP 7 Липня 2020 22:12
Старая истина - предают не враги. Предают друзья.
Лучанка Показати IP 7 Липня 2020 22:14
Нічого не зрозуміло яким чином для цього чоловіка житло стало дешевше В чому економія
1 до Лучанка Показати IP 8 Липня 2020 12:59
Хтось не розповідає всіх істотних обставин. Приховує, так би мовити. Тому й з економією і тією "неймовірною дружбою чловіків" не зрозуміло нічого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus