USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Авто луцькому депутату підпалили колектори?

26 Березня 2014 18:51
Одна із головних версій підпалу авто депутата Луцької міської ради Романа Бондарука – діло рук колекторів.

Про це йшлося під час прес-конференції виконувача обов’язків начальника Управління МВС України в області Михайла Руденка сьогодні, 26-го березня.

Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що підпал відбувся близько 5 ранку, 24 березня. А перед тим, як підпалити авто, луцькому депутату погрожували.

«Ця справа на сьогодні ще не розкрита. Розглядається декілька версій, найбільш прогресивна – можливо це вчинили особи, які мають стосунки з колекторськими компаніями, які мають стосунки із ПАТ «Західінкомбанк». У Бондарука були суперечки з банком. Від колекторів могли йти певні дії, щодо спонукання Романа Анатолійовича виконати свої зобов’язання перед банком», - поінформував Михайло Руденко.

Також міліціонер наголосив, що підпали авто відомим особам, які були торік, не пов’язані з цим випадком, адже різні способи скоєння злочину, мотиви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
член комісії Показати IP 26 Березня 2014 19:22
"У Бондарука були суперечки з банком". Мягко сказано. Бодарук винен банку понад 30 мільйонів гривень. При чому тут "суперечки"? Речі треба називати своїми іменами. А бондарук ходить на свободі та й же депутатствує. Таке може бути в Бурундії чи в Сомалі. І його друг осіпов винен 6 мільйонів. Цей не просто депутатствує, а тероризує весь депутатський корпус. Луцька рада деморалізована від цього чувака.
ти не член комісії до член комісії Показати IP 26 Березня 2014 19:45
ти просто член )) а весь депутатський корпус.це клуб деребанщиків во главе головного корупціонера комуніста романюка і його шоблою за якими тютма плаче!
самсон до ти не член комісії Показати IP 26 Березня 2014 22:47
комуняків романюків та козюр давно треба гнати з Волині на Гондурасію після люстрацій-кастрацій.
Антон до член комісії Показати IP 26 Березня 2014 20:07
Борги необхідно платити, знав на, що йшов беручи кредит.Дії колекторі часто межують з криміналом. Оприлюднив версію, честь офіцера доказати її достовірність. Приємно , що в Україні появився взірець відповідальності за базар, це дії Євдокимова.
Права до член комісії Показати IP 27 Березня 2014 21:51
Якщо ви так все знаїте викладіть офіційний документ з банку де зазначено що і хто винен банку ось це буде дійсно усім зрозуміло а поки що це все пусті звинувачення давайте конкретні факти і вперед тоді до діла змітем цю владу усі разом НАШІ Лучани повстануть .
вітя Показати IP 26 Березня 2014 20:12
борги треба віддавати а не жалуватись і шукати винних. віддай гроші і вся проблема знімається
вкладникам до вітя Показати IP 26 Березня 2014 22:40
Скажіть ,ви що зовсім не розумієте,шановні "вкладники" ,ви зараз втрачаєте шанс повернути власні кошти!Є фонд гарантування вкладів-і якщо зараз прогавити час -нічого не отримаєте!А стосовно Бондарука тільки політичні ігри,які проводить влада!Є ж не тільки один позичальник!Включаєм логіку!!!
Гпз28 Показати IP 27 Березня 2014 02:37
За 10килотонн грн мозги вынесут,а тут сам б-г велел все имущество под опись вкл родственников
Гость Показати IP 27 Березня 2014 09:37
Таких дибілів потрібно гнати з влади поганою мітлою, а вони всі там же сидять.Що змінилося шановні? За що воювали і гинули наші молоді хлопці. А за бандитів. Та спаліть йому все,що він має ,його родичів, то іншим буде наука. Оце таке чом і йому подбіні сидять і щось рішають за нас дурних баранів.Бо ми барани і дійсно є.Ми народ повинні їх гнати.Гей ви Проавий сектор працюйте,якщо ви за нас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus