USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завтра до Шацька привезуть загиблого героя. У громаді – дводенна жалоба

5 Липня 2022 17:25
Завтра, 6 липня, до рідного Шацька привезуть тіло захисника України Доманського Андрія Вікторовича (Стадніка Віталія Вікторовича).

Воїн загинув ще на початку війни, 15 березня, в бою з російськими окупантами під час мінометного обстрілу. Про це повідомили в Шацькій селищній раді.

Старшому солдату Андрію Доманському було 38 років. Військову службу за контрактом він проходив з 2019-го. Майже 2,5 року самовіддано боронив рідну землю від ворогів.

«Прохання до мешканців громади і зокрема селища Шацьк 6 липня створити живий коридор і гідно зустріти Захисника. Про годину зустрічі і похорону повідомимо додатково», – йдеться в дописі.

6-7 липня в Шацькій громаді оголошено днями жалоби.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам'ять і вічна слава воїну, що віддав життя в боротьбі за Україну!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus