USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Війна обірвала життя волинянина Андрія Кінаха

26 Листопада 2022 16:06
Колківська громада втратила ще одного славного сина, ще одного Героя, що відважно боронив Україну. На війні загинув захисник, солдат Андрій Кінах із села Криничне.

Про це повідомили в Колківській селищній територіальній громаді.

Андрій здійснив найбільший подвиг – віддав життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписано в історію громади та України як воїна-Героя.

«Висловлюємо щирі співчуття дружині воїна Оксані, діткам, усій родині та близьким загиблого Героя. Ми завжди будемо пам’ятати і шанувати подвиг наших земляків, які поклали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави», – йдеться у дописі.

На території громади оголошено триденну жалобу.

Про час і місце прощання із загиблим воїном повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині полеглого захисника. Світла і вічна пам'ять Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus