USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Збірна України розгромила Вірменію у Лізі націй

24 Вересня 2022 18:04
Збірна України у матчі Ліги націй розгромила збірну Вірменії (0:5) та зберегла шанси на вихід до елітного дивізіону турніру.

Після провальної гри проти Шотландії Олександр Петраков повністю змінив стартовий склад та схему розташування гравців на 3-4-3.

Попри перевагу української збірної у контролі м‘яча на старті матчу, вірмени на відміну від синьо-жовтих зуміли створити кілька нагод для взяття воріт. На 5 хвилині після незрозумілої втрати Кривцова господарі могли відкрити рахунок – Селараян перехопив м‘яч та вийшов віч-на-віч з Луніним, який ліквідував небезпеку, відбивши удар. Через кілька хвилин знову на побачення з українським кіпером виходив Бічахчян, але під гострим кутом завдати потужного удару не зумів.

Українці почали насідати на ворота вірменів ближче до середини тайму. Спочатку Циганков невдало пробив з-за меж карного майданчика, а потім після пасу з глибини від Ігнатенка завдавав удару з гострого кута – вірменський воротар парирував. Проте на 22 хвилині українцям таки вдалося відкрити рахунок – Зубков прострілив на дальню стійку, а Тимчику залишалося перправити м‘яч у пусті ворота – 0:1.

На 57 хвилині збірна України подвоїла рахунок – автор першого взяття воріт Тимчик прострілив на Зубкова, який в один дотик відправив м‘яч у ворота – 0:2.

На 68 хвилині українці довели рахунок до розгромного – Зубков у карному майданчику отримав пас від Ярмоленка, та, перекидаючи воротаря, віддав пас на Довбика, а форвард головою поцілив у пусті ворота – 0:3.

Після третього пропущеного голу збірна Вірменії зовсім розклеїлася, а українці натомість забили ще двічі. На 81 хвилині потужним ударом здалеку забив Ігнатенко – 0:4. Через три хвилини рахунок став ще більшим – Довбик після скидки Матвієнка на куті воротарського розібрався з кількома захисниками та пробив повз воротаря – 0:5.

Вирішальний матч за вихід у дивізіон А Ліги націй українці зіграють 27 вересня проти збірної Шотландії.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus