USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Здійсни мрію дитини»: у громаді на Волині – благодійний марафон для діток Небесного Легіону

8 Грудня 2022 18:33
У Павлівській громаді волонтери спільно з місцевою владою започаткували благодійний марафон «Здійсни мрію дитини» для діток Небесного Легіону. Акція присвячена Дню Святого Миколая буде діяти 6 по 18 грудня.

Марафон організувала волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони. Про це інформує БУГ.

Тетяна розповіла, що основна мета благодійного марафону – здійснити мрії дітей, батьки яких загинули, захищаючи рідну країну від росіян.

Організатори зібрали і продовжують збирати дитячі листи до Святого Миколая, у яких ті написали про свої мрії і побажання. Долучитися до хорошої справи і стати Миколайчиком може кожен. Для цього потрібно придбати подарунок, який очікує побачити під своєю подушкою та чи та дитина загиблого Героя.

«Дітки чекають Миколая, який неодмінно подарує святковий настрій та принесе подарунки й солодощі. Долучайтеся до реалізації дитячих мрій та будьте Миколайчиком, подарувавши радість від подарунків і щиру посмішку дитині, а собі позитивні емоції від зробленої хорошої, благородної справи. Добро і хороші дії повертаються завжди добром», – наголосила Таня.

За її словами, у діток – різний вік, сприйняття, вподобання й прагнення, але у кожного з них спільна життєва трагедія: вони втратили на війні найріднішу людину – свого татуся, свого захисника, наставника, опору та підтримку. Тож цим діткам зараз необхідна підтримка і розрада. А омріяні подарунки хоч трішки їх звеселять.

А ще, як зауважила волонтерка, усіх цих дітей поєднує не лише однакове горе, але й велика мрія – Мир і Перемога у війні з росією.

«Кожна дитина хоче, щоб настав Мир і Перемога. Кожен вірить, що його мрія здійсниться. І ми в це вірим. Нехай мрії діток з, а наша з вами задача в цьому допомогти», – переконана Тетяна.

Подарунки для діток можна приносити в приміщення гуманітарного відділу Павлівської сільської ради, або в бібліотеку.

Кошти на подарунки солодощі, можна перерахувати тут: https://send.monobank.ua/jar/7ewpu6cAkN
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus