USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Здійсни мрію»: тяжкохвора дівчинка з Волині ненадовго стала пожежницею

13 Вересня 2020 10:46
У селі Облапи Ковельського району надзвичайники покатали на пожежній машині 9-річну Фаїну Коваль. Вона тяжко хворіє і майже від народження змушена боротися за своє життя.

Рік тому дівчинка написала на проєкт 1+1 «Здійсни мрію», що хоче стати пожежницею. І от тепер вона змогла відчути себе колегою справжніх рятувальників, повідомляє ВолиньPost.

«Я буду рятувати людей», – заявила дівчинка.

Проте поки що рятують її. У два роки в неї виявили пухлину, а після операції у неї почались хвороби з нирками. Через хворобу Фаїна навчається вдома, а після уроків допомагає по господарству.

Рік тому у Фаїни народилась сестричка Божена, в якої зразу виявили проблеми з кишківником. Відтоді розпочалась боротьба за життя обох дівчаток. Лікування «з’їдає» всі гроші, тож поки мама виховує малечу – татові довелось їхати закордон.

Родині дуже непросто, тому здійснення мрії Фаїни потішило всю сім’ю.
Допомогти сім'ї можна за реквізитами:

5168 7574 0576 1497

Коваль Ольга Миколаївна (мама) 098-832-51-29
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus