USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Їздив у комендантську годину: в Луцьку п’яний водій, який хотів відкупитися від патрульних, заплатить 17 тисяч штрафу

25 Вересня 2022 20:15
В обласному центрі Волині судили п’яного водія автомобіля ВАЗ, який намагався відкупитися від патрульної поліції за майже 2,5 тисячі гривень. Чоловіка зупинили під час комендантської години. За спробу дати хабар його оштрафували на 17 тисяч гривень.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

14 червня після опівночі на вулиці Теремнівській патрульні зупинили ВАЗ 21051, у водія якого були ознаки алкогольного сп’яніння. Після цього чоловік, будучи попередженим про кримінальну відповідальність за спробу дати неправомірну вигоду, поклав між сидіннями службового авто 2351 гривню.

Однак уникнути адміністративної відповідальності йому не вдалося. Між прокурором та водієм було укладено угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus