USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Здивували креативом: другокурсники волинського вишу стилізували портрети викладачів

15 Квітня 2024 13:07
У межах Тижня факультету культури та мистецтв у головному корпусі Волинського національного університету імені Лесі Українки відкрили виставку стилізацій портретів викладачів. Роботи виконали студенти-другокурсники кафедри дизайну в межах дисципліни «Рисунок» під керівництвом викладачів Марії Єфімової та Валентини Крисюк.

Про це інформує пресслужба ВНУ.

Завідувач кафедри Дмитро Авраменко підкреслив, що викладачі та студенти планували виставку давно. І зараз, у складні для країни часи, раді за допомогою своїх робіт дарувати позитивні емоції людям.

Викладачка Валентина Крисюк розповіла, що автори мали завдання за допомогою характерних рис стилізувати викладачів так, щоб вони були впізнавані. Студенти шляхом жереба отримували героя своєї роботи і працювали.

Ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось подякував організаторам за виставку та зазначив, що дуже гордиться спеціальністю 022 Дизайн.

Читати ще: У луцькому університеті навчатимуть майбутніх стоматологів

«Пишаюся вашою креативністю, професіоналізмом, підходом до організації освітнього процесу. Я більш ніж переконаний, що “Дизайнˮ нашого Університету – найкращий далеко за межами регіону. Щиро дякую за виставку і бажаю плідної подальшої роботи», – зазначив Анатолій Васильович.

Читати ще: «Важливо показати українцям, що вони не самі»: у луцькому виші працює лектор-волонтер зі США

Декан факультету Віталій Охманюк подякував студентам за роботу та побажав їм успіхів у самореалізації й натхнення. Також під час виставки представили новообраного студентського декана, представницю кафедри дизайну Анну Руду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus