USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Зеків розстрілюють «мобіки», а тих – регулярні війська, – росіянин про «заградзагони»

16 Жовтня 2022 21:52
Служба безпеки України отримала свідчення того, як працюють російські «заградзагони»: ув’язнених розстрілюють мобілізовані новачки, а тих – регулярні війська.

Про це йдеться у новій телефонній розмові російських загарбників, яку перехопила СБУ.

«Нас, зеків, привезли з тюрми. Їх кудись завели вперед-вперед. А ми сидимо, як загородзагін: якщо хто назад побіжить – замочимо. У нас так поставлено: тобто, ми сидимо другі, охороняємо перших, позаду нас ще лінія. Туди теж не повернешся. Тобто, втекти нереально – свої пристрелять...»

Загарбник скаржиться своїй дружині, що «за документами» він взагалі не повинен бути на війні, – бо ж за планом зараз має бути на навчаннях.

Читати ще: У мережі показали відео, як «кухар Путіна» вербує зеків для війни в Україні

СБУ нагадує окупантам, які хочуть вціліти і зберегти своє життя: єдино правильний спосіб – здатися у полон українським захисникам.

Для них та їхніх родичів працює «гаряча лінія»: +380665803498, +380931192984.

Як ми писали, на Донеччині, в окупованому Торезі, організували тренувальний табір для ув'язнених. Згідно з інформацією Генштабу, у Ростовській області до кінця вересня також організували тренування ув'язнених. До навчального центру на території Ростовської області прибуло близько 400 осіб зазначеної категорії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus