USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Зеленський дав доручення готуватися до президентських виборів у березні 2024 року, – нардеп

6 Листопада 2023 10:03
Володимир Зеленський нібито схвалив рішення про проведення президентських виборів 31 березня 2024 року.

Про це заявив в ефірі телеканалу «Еспресо» народний депутат Олексій Гончаренко, передає УНІАН.

«За моєю інформацією, Володимир Зеленський прийняв рішення провести президентські вибори в наступному році. Він дав доручення Офісу президента готуватися до виборів, які планується провести 31 березня 2024 року. Це начебто Конституційний термін – остання неділя березня. Пояснити таке рішення суспільству вони збираються тим, що це нібито вимога західних партнерів. Зокрема, тим, що якщо не провести ці вибори, то Зеленський втрачає легітимність. Особливо на тлі того, що Путін в березні планує провести вибори», – повідомив Гончаренко.

При цьому Гончаренко запевняє, що «західні партнери ніяких виборів від нас не вимагають».

Читати ще: ЗМІ: Захід тисне, щоб Україна провела чесні і справедливі вибори, незважаючи на війну. Чи можливо це?

«Йдеться виключно про президентські вибори. Оскільки парламентські безпосередньо заборонені Конституцією України», – додав він.

У жовтні Володимир Зеленський поділився, що не може піти з поста президента України, поки йде війна проти Росії. Український лідер також говорив, що не балотувався б на другий термін у разі завершення війни з росіянами.

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що президент Володимир Зеленський розглядає можливість проведення виборів глави нашої держави наступної весни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Василь Показати IP 6 Листопада 2023 10:13
Поки-що від Зеленського такої інформації немає.Зважаючи на суспільну думку.навряд чи така інформація появиться
Анонім Показати IP 6 Листопада 2023 13:04
порошенковці більше всіх обсирали Зеленського, чи треба чи не треба, а тепер що виборів не хочуть? Хай тепер радіють, знову буде можливість дорватися до корита, тільки питаннячко чи буде вже те, корито?
?! до Анонім Показати IP 6 Листопада 2023 15:03
За нахрюків зелених вже не проголосують!
Александр - 1 Показати IP 6 Листопада 2023 14:00
Якщо Зеленский таки надумає провести вибори , то всі варіанти для нього будуть погані. Виберуть - стане нелегітимним.. Найгірший - його президентство закінчиться передвчасно , і не обов'язково мирним шляхом.. Вибори треба проводити після війни. Але ж так не хочеться втрачати владу..
Підпільник Кіндрат Показати IP 6 Листопада 2023 22:23
" Йдеться виключно про президентські вибори. Оскільки парламентські безпосередньо заборонені Конституцією України,",- додав він....- який маразм, яку ж х........ю ви пишете !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus