USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський доручив легалізувати гральний бізнес і видобуток бурштину

2 Вересня 2019 14:48
Президент України Володимир Зеленський провів нараду з керівництвом Кабінету міністрів, Верховної Ради та правоохоронних органів. Під час наради президент доручив Кабміну розробити законопроєкти про легалізацію грального бізнесу та видобуток бурштину.

На думку Володимира Зеленського, це допоможе детінізувати ці сфери економіки, повідомляє 24 канал.



Президент доручив Прем’єр-міністру Олексію Гончаруку та міністру фінансів Оксані Маркаровій розробити відповідні законопроєкти до 1 жовтня 2019 року.

Після цього Верховна Рада має ухвалити їх. Відповідальними за це є голова парламенту Дмитро Разумков та голова фракції «Слуги народу» Давид Арахамія.

Крім легалізації грального бізнесу та видобутку бурштину, Володимир Зеленський доручив розробити державний бюджет України на 2020 рік. Цікаво, що ще минулого року Верховна Рада ухвалила трирічне планування державного бюджету, а президент говорить лише про один рік.

Так само президент доручив розробити законопроєкт про запровадження ринку землі та запустити масштабну приватизацію. У питанні ринку землі він також доручив роз’яснити суспільству, що ніхто не відбере у них землю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Виборець Показати IP 2 Вересня 2019 15:16
Ну всі ж знають,що олігархат-це "ТУПИК".Коли вони візьмуть під контроль надра,це катастрофа і злидні переважної частини мешканців,українців.
луцький до Виборець Показати IP 2 Вересня 2019 16:17
В Україні куди не глянь то скрізь і в усьому катастрофа! Все з розумом робити треба!
Лучанин до луцький Показати IP 2 Вересня 2019 17:13
Розуму тут недостатньо. Все потрібно робити з порядністю і чесністю. Порядна і чесна людина ніколи не візьме чужого!
До луч Показати IP 2 Вересня 2019 23:06
При пороху порядних у владі не могло бути в принципі. А нові... Недоучки як мінімум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus