USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський доручив депутатам скасувати земельний мораторій до 1 грудня

2 Вересня 2019 13:34
Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів України розробити законопроєкт про оборот земель сільськогосподарського призначення до 1 жовтня, а також Верховній Раді скасувати земельний мораторій до 1 грудня 2019 року.

Про це Зеленський сказав на прес-брифінгу в Києві, пише УНІАН.

«Введення ринку землі. Розробити та внести на розгляд парламенту законопроєкт про ринок земель сільськогосподарського призначення та скасувати мораторій на продаж землі. Термін – до 1 жовтня 2019 року. Відповідальний – Олексій Гончарук (прем’єр-міністр), міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов », – сказав Зеленський.

Він також доручив пояснити суспільству, що «ніхто ні в кого не забиратиме землю», а земельна реформа спрямована на розвиток українського фермерства, і, в першу чергу, захист дрібного власника.

«Ухвалити закон про ринок сільськогосподарських земель і скасувати мораторій на продаж землі. Термін – до першого грудня 2019 року. Відповідальні – голова Верховної Ради Дмитро Разумков, голова депутатської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, голова комітету з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський», – сказав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отто Показати IP 2 Вересня 2019 15:07
Мда... Коротше, дядьки, з земелькою в нашій *правовій* державі можете попрощатися.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus