USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський натякнув на можливі кадрові зміни у Кабміні

27 Березня 2020 23:37
Кадрових рішень щодо членів Кабінету міністрів слід очікувати у найближчі дні.

Про це увечері п’ятниці, 27 березня, заявив президент України Володимир Зеленський, пише ТСН.

«Кадрові рішення – ви отримаєте інформацію завтра чи післязавтра», – сказав він у відповідь на запитання щодо чуток про можливу відставку міністра охорони здоров’я Іллі Ємця.

До слова, позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у понеділок, 30 березня. На ньому депутати розглянуть пакет законопроектів для подолання кризи, спричиненої епідемією коронавірусу, передає hromadske.

Глава держави уточнив, що розглянуті «антикризові» законопроекти будуть не останніми, тому це буде не останнє позачергове засідання.

Він пообіцяв, що найближчим часом буде оголошено деталі цього антикризового плану, а також порадив звернутися до прем’єра Дениса Шмигаля.

«Найближчим часом будуть програми підтримки різним людям, пенсіонерам, людям похилого віку, звичайним людям, які втратили свої робочі місця. Я звертаюся до тих компаній – будь ласка, не звільняйте людей. Буде розроблено все детально, ми скомунікуємо, ви все отримаєте. І вас будемо підтримувати, маленький і середній бізнес. Не звільняйте просто так людей», – сказав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
опа Показати IP 27 Березня 2020 23:54
Це вже нагадує слова з твору Крилова: "А вы друзья, как не садитесь, но в музыканты не годитесь..."(((
апа до опа Показати IP 28 Березня 2020 09:49
А хто годиться, конкретно можна?!
Активіст Показати IP 28 Березня 2020 09:26
Що там натякати? Робити треба
Лісник Показати IP 28 Березня 2020 20:23
знову поміняють місцями ліжка а бл... ті самі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus