USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський назвав умову введення в Україні жорсткого карантину

19 Жовтня 2020 22:27
Президент України Володимир Зеленський заявив, що якщо в Україні щодня фіксуватимуть 9,5 тисяч хворих на COVID-19, то у країну повернеться жорсткий карантин.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

«Критичною для медичної системи України ситуація стане, коли буде від 9,5 тисяч щоденних заражень коронавірусом. Якщо матимемо більше 9,5 тисяч інфікованих щодоби, ми будемо змушені запроваджувати жорсткий карантин. Але тоді зупиниться економіка нашої країни й буде дуже складно всім», – зазначив Зеленський під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

Він додав, що у такому разі зупиниться економіка і «буде дуже складно всім». Президент вважає, що шанси знизити розповсюдження інфекції в Україні ще є. Для цього, за його словами, треба зменшити перебування громадян, особливо – похилого віку, у місцях масового скупчення людей.

За словами глави держави, в останні тижні фіксується 5 – 6 тисяч нових випадків інфікування коронавірусом щодня та спостерігається тенденція до зростання захворюваності. Найважче переносять хворобу літні люди – на цю категорію громадян припадає 80 – 85% від усіх летальних випадків унаслідок COVID-19.

Як раніше повідомлялося, з початку пандемії в Україні зафіксовано 303 638 хворих на COVID-19, за останню добу виявили 4 766 інфікованих, що є менше, ніж добою раніше.

Внаслідок хвороби загалом в країні на сьогодні померли 5 673 людей, з них за добу – 66. Одужали від хвороби вже 126 489 людей, за добу – 1 112. Хворіє на сьогодні – 171 476 людей, приріст хворих за добу – 3 588.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бубочка Показати IP 20 Жовтня 2020 08:55
У кожному госпіталі має бути піаніна, а вдруг ґарант приїде в настроєнії і схоче щось збацати
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2020 09:38
так посадіть всіх дома. закрийте. а за комунальні чим платити ? повітрям? а їсти за що купувати? може зараз штрафуйте за недотримання маскового режиму ? щоб боялися знімати її. а не позакривати всіх дома. Доречі в Італії комунальні знизили суттєво і повертають різницю коштів які люди платили минулого опалювального сезону. а в нас тільки підвищують. що їм люди.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus