USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Зеленський підписав заявку на членство України в Європейському Союзі

28 Лютого 2022 18:04
Президент України Володимир Зеленський підписав заявку на членство України в Європейському Союзі.

Про це повідомляють у Телеграм-каналі «Слуга народу».

«Цим листом Україна як європейська держава, яка поважає цінності, закріпленні в статті 2 Договору про Європейський Союз, має честь подати заявку на членство у Європейському Союзі відповідно до статті 49 Договору про Європейський Союз», – йдеться в документі.

Заява направлена Еммануелю Макрону, президенту Французької Республіки, яка головує в Раді Європи, президенту Європейської Ради Шарлю Мішелю, президентці Європейської комісії Урсулі фон Ляйєн та президентці Європейського парламенту Роберті Мецолі.
«Сьогодні я підписав заявку на членство України у Європейському Союзі. Впевнений, що це реально», - йдеться у Телеграм-каналі Зеленського.

Нагадаємо, Словаччина запропонувала ЄС створити нову спеціальну процедуру для приєднання України до Європейського Союзу, щоб у майбутньому допомогти Україні стати на ноги і відновитися після війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 28 Лютого 2022 18:34
Може це і є той переломний історичний момент для України. Надіюсь що весь світ зрозумів, що це їм має бути честь щоб ми були в ЄС! Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus