USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зеленський подав документи для реєстрації кандидатом у президенти

25 Січня 2019 13:40
Художній керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський 25 січня подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти. Разом з ним до ЦВК прийшли його колеги та юристи. Онлайн-трансляція велась на сторінці «Зе!команди» у Facebook, передає TheБабель.

«Сьогодні у мене подвійний день народження – як у людини і як у політика», – зазначив Володимир Зеленський.

Зареєструватися кандидатом артист вирішив у свій день народження – сьогодні йому виповнився 41 рік. Він запевнив, що вестиме свою кампанію відкрито, всі її ключові моменти транслюватимуть в інтернеті.

На розгляд його заяви Центрвиборчком має 5 днів.

Як зазначає прес-служба шоумена, у передвиборчій програмі, яку він подав у ЦВК, – зняття недоторканності з президента, депутатів, суддів, ухвалення законопроектів про імпічмент глави держави та відкликання нардепів, запровадження відкритих списків на виборах, позбавлення депутатів мандата за кнопкодавство й прогули.

Також у документі найвищою цінністю проголошується Людина, для якої держава – сервісний інструмент. Молодь в Україні матиме якісну освіту та простір для самореалізації, літні люди – гідну пенсію за рахунок переходу до накопичувальної системи.

Зазначається, що Володимир Зеленський іде у президенти на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 25 Січня 2019 15:01
Чому Зеленський? Тому що без варіантів. Чому без варіантів? Тому що Порошенко і Тимошенко - це не варіанти. Тому що Володимир Зеленський - добра, щира, відкрита, відверта, врівноважена і розумна людина. Кращого президента для України навіть не вигадати. Питання тільки в тому, чи заслуговує український народ такого президента.
виборець Показати IP 25 Січня 2019 15:13
Звичайно що він мудра людина, Мати бізнес в Росії і навіть отримувати держфінансування на зйомку своїх фільмів не кожний зміг би. Прокол тількі в тому що він заявляв що з 2014 року не працює в Росії
21 до виборець Показати IP 25 Січня 2019 15:28
Війна на Донбасі - це розподіл бізнес середовищ між олігархами. і поки це не зрозуміють, так і будуть люди безневинно гинути заради жидозбагачення можновладців. Кожен патрон проплачено там, але люди цього поки не розуміють і гинуть не зрозуміло за кого. 95% кацапам пофіг на той Донбас, як і нам на тих кацапів. Але всім добре, є на що спригувати... бізнес в Росії... не патріот.... не скаче за Україну....геть в московію. а самі тим часом ВВП знищують, економіку руйнують, законодавство на нулі. Це тебе не хвилює? Головне що бізнес в Росії.... Ти скоро їсти не купиш за свою зарплату, але це не проблема в тебе... Сказали собаці гавкати - Росія...вона й буде.. в нас держава офіційно співпрацює, то що тут ще хотіти.
ан Показати IP 25 Січня 2019 15:34
а те що в половини депутатів бізнес в росії і зокрема в харанта то нікому діла нема.? поговорять і затихнуть. Чи хтось знає де в юльки бізнес є?
Просто мама Показати IP 25 Січня 2019 15:46
Зeлeнський хороша кандидатура. Алe один у полі нe воін. Чи впорається він?
Власюк Олена Показати IP 25 Січня 2019 16:05
Почитайте дикларацию Зеленського
Олександр до Власюк Олена Показати IP 25 Січня 2019 23:33
дЕкларація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus