USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський пропонує виплачувати грошову винагороду за здачу корупціонерів

1 Березня 2019 10:45
Кандидат у президенти, керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський обіцяє, що в разі його приходу до влади буде введено грошову винагороду за здачу корупціонерів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу 1+1, пише ua1.

Зеленський зазначив, що питання розкрадань в оборонній сфері та шляхи виходу з цієї проблеми було обговорено з експертами.

«Ми розмовляли з американцями, і вони нам сказали, що у них теж були проблеми з корупцією в оборонпромі, але 150 років тому. Вирішили дуже просто. У них був закон Лінкольна 1863 року. Суть закону проста: здав корупціонера – отримав відсотки з грошей, які повернулися назад у бюджет», – сказав кандидат у президенти.

Зеленський переконаний, що, коли прийде до влади, то буде реально все це зробити.

Стосовно ж скасування Конституційним Судом статті про покарання за незаконне збагачення, то, на його думку, це «десять кроків назад» в антикорупційній боротьбі.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявив, що має намір разом із експертами напрацювати механізм притягнення до відповідальності корумпованих чиновників. При цьому він зауважив, що кандидатів багато, але один із них точно сяде до в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанин Показати IP 1 Березня 2019 10:56
Тобто повернути часи доносів на всіх неугодних. Наші батьки таке вже пережили за сталінізму
Ні до лучанин Показати IP 1 Березня 2019 12:53
Це не зовсім те саме що колись було, бо тоді після доносів ще й розстрілювали, а в наш час хабарників ловлять а потім відпускають.
Клава Показати IP 1 Березня 2019 11:03
Це спрацює ...
Правдоруб Показати IP 1 Березня 2019 11:46
В Українців з"явиться новий бізнес!!! Я думаю що в корупціонерів з"являться більш складні схемми (типу перерахуйте гроші на лівий рахунок лівої людини), та корупційні збори виростуть в ціні- за елемент ризику.
руборуб до Правдоруб Показати IP 1 Березня 2019 21:56
Да вам що не зроби - скрізь будете всяку ... шукати, щоб нажитися! Ні, щоб як всі люди, по нормальному і по Закону жити! Що за люди... хто поруч живе... жах :(
Анонім Показати IP 1 Березня 2019 13:41
треба дозволити провокацію, той хто не збирається брати хабар, завжди відмовить і не поведеться ні на що; мало вказати на корупціонера - ми їх і так майже всіх знаємо, треба в суді ще довести його вину
Олександр Показати IP 1 Березня 2019 17:13
Спочатку треба прибрати корумпованих суддів.... тоді ця схема почне працювати...
Микола Показати IP 1 Березня 2019 17:32
Хабарники "сміливі" до тих пір поки не покарані. За 5 останіх років не посадили жодного. Посадимо хочаб 5-6 з конфіскацією і все буде як потрібно. Адже їх не так вже і багато.
Виборець Показати IP 1 Березня 2019 17:50
Потрібні не відсотки, а 100% премії за здачу хабарника, тоді це буде діяти на рівні міського-обласного чиновника, а для боротьби з хабарями потрібні дієвві органи, бо там інтереси бізнесу набагато вищі за розмір хабаря. Але, якщо пересадити всіх хабарників, то не буде кому працювати в держапараті, бо там кожен 1,5 хабарник.
Яша Показати IP 1 Березня 2019 23:11
Гарні слова перед виборами ,більшість давала ,брала хабар.Лікарня .школа ,митниця і т.д.
Євробидло Показати IP 1 Березня 2019 23:46
Вимагати гроші за нездачу хабарника у відповідні органи - буде вважатися корупцією?
Вячеслав Показати IP 4 Березня 2019 12:04
Нажаль це популізм чистої води. Правда в тому, але чомусь це ві замовчують, що проблемма не в хабарях, а в законодачій базі, яка викликає необхідність давати хабарі,та в роздутому бюджеті. Ну то таке. Поки що неможна цього казати, особливо медсестрам лікарям, вчителям, що вони є абсолютний непотрібний баласт, і знайдуть своэ щастя коли підуть на "свій хліб". 50% бюджетників повинно бути скорочено! Це є першим кроком по боротьбы з коррупцією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus