USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом у Париж

17 Червня 2019 15:00
Президент України Володимир Зеленський прибув у Париж з одноденним офіційним візитом, пише Інтерфакс-Україна.

Відповідно до програми, після прибуття глава Української держави відвідає найбільший у світі кампус стартапів «Станція Ф» (Station F), загальна територія якого становить 34 тис. кв. м і на якому об’єднані 26 міжнародних програм супроводу і допомоги, з офісними приміщеннями на більш ніж 3 тис. робочих місць, 60 конференц-залами, виробничою лабораторією, кав’ярнями та ресторанами. «Станцію Ф» відкрив президент Франції Еммануель Макрон 29 червня 2017 року.

У другій половині понеділка відбудеться офіційна церемонія зустрічі французькою стороною подружжя Зеленських.

Близько 15:30 за місцевим часом в Єлисейському палаці заплановано зустріч президента Франції Еммануеля Макрона та Зеленського. О 16:30 запланована спільна прес-конференція президентів.

Як очікується, Зеленський також відвідає сенат Франції.

Увечері понеділка глава Української держави вилетить до Німеччини.

Як повідомлялося, Зеленський після Франції 18 червня відвідає з офіційним візитом Німеччину. «Програмою візитів передбачені зустрічі глави держави з керівництвом Франції та Німеччини, керівниками парламентів, а також із провідними представниками французького і німецького бізнесу», – йдеться в повідомленні Адміністрації президента України.

Окрім канцлера Ангели Меркель, Зеленського в Німеччині прийме також президент країни Франк-Вальтер Штайнмаєр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus