USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Зеленський вніс до Ради подання про звільнення Клімкіна, Полторака і Грицака

30 Травня 2019 15:47
Президент України Володимир Зеленський 30 травня вніс до Верховної Ради подання про звільнення з посад двох міністрів і голови Служби безпеки України. Про це повідомили у прес-службі глави держави.

«Глава держави звернувся до парламенту щодо звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ України, Степана Полторака – з посади міністра оборони України. Третє подання стосується звільнення Василя Грицака з посади голови Служби безпеки України», – йдеться у повідомленні.

У поданнях зазначається, що президент діє на підставі Конституції та відповідних законів України. Президент України наполягає на невідкладному розгляді парламентом цих питань, наголосили у прес-службі.

Крім того, зазначається, що в Адміністрації президента України готують матеріали щодо звільнення Юрія Луценка з посади генерального прокурора України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тільки б Показати IP 30 Травня 2019 16:27
не поміняв шило на мило
Навуходоносор Показати IP 30 Травня 2019 18:15
Впервые за много лет в кресле президента человек, у которого нет ни перед кем никаких обязательств. По крайней мере, мы о них пока ничего не знаем. И его главной задачей lдолжно стать преодоление разъединения страны, которое много лет практиковала предыдущая власть. И достигла она в этом больших результатов. Оставшиеся во власти разъединители по-прежнему будут делать свое разрушительное дело, поскольку именно на разделении людей и держалась их власть. И все эти тимошенки, грищенки, ляшки, климкины, парубии, порохи, полтораки, грыцаки, березы и прочие "записные" патриоты будут препятствовать движению к объединению страны, сколько смогут. Но голосование за нового президента со столь ошеломительным результатом показало, что объединение возможно. Нужно только, чтобы граждане смогли увидеть достойные политические, а еще важнее - экономические результаты объединения. А для этого нужны и новые политики...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus