USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Зеленський вимагає звільнень правоохоронців Житомирської області через бурштинові схеми

12 Серпня 2019 13:13
Президент України вимагає від Національної поліції України звільнити керівників Овруцького та Олевського районних управлінь поліції. Причина – незадовільна боротьба правоохоронців із незаконним видобуванням бурштину на території регіону, пише ТСН.

Із відповідним проханням до Сергія Князєва звернувся Володимир Зеленський під час свого візиту до Олевського району Житомирської області.

Князєв пообіцяв виконати відповідне доручення президента Зеленського.

Крім того, глава держави пообіцяв звільнити голову обласного управління СБУ. Зеленський також хотів почути обласного прокурора, але той у відпустці і на нараду не прийшов.

«Коринський Андрій Борисович (начальник управління лісового господарства). Ну, ви в цій схемі. Мені пишуть. Дивно? Ну, як дивно? У мене є статистика. Ви в цій схемі. Все вирішується через вас. Наклеп? Ким наклеп? Що у вас взагалі відбувається в області, хлопці?» – сказав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus