USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зеленський закликав Порошенка стати на коліна перед рідними загиблих

19 Квітня 2019 20:20
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський під час дебатів на НСК «Олімпійський» став на коліна перед рідними загиблих у війні, пише ТСН.

«Я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір’ю, яка не дочекалася свого сина з фронта, я готовий, і зараз стану на коліна перед кожною дитиною, яка не дочекалася батька, я готовий стати на коліна перед кожною жінкою, яка не дочекалася свого чоловіка. І вас запрошую», – наголосив він.

«Не так важко бути людиною», – додав Зеленський.

Після цього обидва кандидати стали на коліна на сцені.

Зауважимо, коли Зеленський став на коліна перед усіма, Порошенко опустився перед жінкою зі свого оточення, повернувшись спиною до усіх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ЛЯ лЯ Показати IP 19 Квітня 2019 20:34
Порошенко обернувся до народу задом ))))
Навуходоносор Показати IP 19 Квітня 2019 20:41
У вурдалаков отсутствуют коленные суставы, они на колени не могут стать по определению. И этот не исключение.
Волинянка Показати IP 19 Квітня 2019 21:20
Стати на коліна перед широкою публікою -популістичний прийом. Жінка, перед якою став на коліна Порошенко була конкретно однією із тих, перед ким якраз Зеленський закликав стати. Оточення Порошенка на сцені було переважно з людей, потерпілих на війні і це не важко було замітити.
уважний до Волинянка Показати IP 19 Квітня 2019 23:09
Виступали перед людьми яких запросили, дебати для цього і планувались. Зеленський це запропонув і що сказав, те і зробив перед людьми, а от саме у Порошенка популізм!!! Має перед кожною родиною їздити і на колінах стояти хто загинув за його статки! Починаєте тут вишукувати... P.S. З приводу звинувачення про те, що сказав Зе! про ДЛНР - трошки уваги, це він не від себе називав і казав, а зачитував питання від людей, що його команда збирала, щоб задати Порошенку, так вони і зачитували і тепер відразу за це схопились, за шанс "топити" Зеленського?! Хто у цьому не розібрався, той і схавав цей психоз, що зараз всі вкидають і розжовують , щоб відвернути увагу від нікчемних "розмов" Порошенка на дебатах!
пенсіонери до уважний Показати IP 20 Квітня 2019 10:44
бачив-бачив шоколадного не на колінах а на одному коліні повернутого дупою до людей на стадіоні.... таке це недопрезидентське порошенко-позорище української держави!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus