USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Зеленський закликав світових лідерів відреагувати на відео зі стратою українського полоненого

12 Квітня 2023 13:22
Президент Володимир Зеленський закликав світових лідерів відреагувати на появу відео, на якому російські окупанти відрізають голову українському полоненому.

Про це Зеленський сказав у відеозверненні.

«Є те, що нікому в світі не можна ігнорувати. Як легко ці звірі вбивають. Це відео страти українського полоненого світ повинен бачити. Це відео Росії, якою вона є.

Що це за істоти? Для них немає людей. Син, брат, чоловік, чиясь дитина. Це відео Росії, яка намагається зробити саме це новою нормою – таку звичку, знищувати життя.

Це не випадковість, це не епізод. Так було раніше, так було в Бучі. Тисячі разів. Кожен повинен реагувати, кожен лідер. І не чекати, що це забудеться, що пройде час...

Читати ще: «Відрізали голови військовим і цивільним»: розслідувачі прокоментували кадри страти українського полоненого

Ніхто не зрозуміє, якщо лідери не зреагують. Зараз треба діяти і нам в Україні зосередитися на фронті. Максимально допомагати гнати окупанта з нашої землі. Головна мета – перемогти», – наголосив Президент України.
Своєю чергою глава СБУ Василь Малюк заявив, що силовики знайдуть нелюдів, які це зробили, навіть з-під землі. Також Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом жорстокого вбивства українського полоненого.

В українському відомстві вважають, що на відео, яке з’явилось в мережі 11 квітня, російські окупанти «проявляють свою звірину сутність – жорстко катують українського полоненого та відрізають йому голову».

Ввечері 11 квітня у соціальних мережах поширили відео жорстокого вбивства українського полоненого. На кадрах російський військовий ножем відрізає голову українському захиснику, який на той момент був ще живим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Квітня 2023 16:46
тим французьким і німецьким блядям похер, для них все фейки, не вони ж воюють, почитайте їх пресу і все стане зрозуміло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus