USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Землю в громадах біля Луцька виділяли депутатам через підставних осіб

2 Березня 2021 10:52
Минулі роки земельні ділянки в громадах, нещодавно приєднаних до Луцька, виділяли депутатам ТГ через підставних осіб. Зараз ці землі намагатимуться повернути громаді.

Про це йшлося 2 березня під час наради в Луцькій міській раді.

Мер Ігор Поліщук наголосив, що в приєднаних громадах потрібно навести лад із зовнішньою рекламою, адже наявна інформація, що багато щитів розміщено без дозволів. Тому до кінця тижня відповідні управління міськради мають провести інвентаризацію засобів зовнішньої реклами.

Також, за його словами, є дуже багато спірних земельних ділянок, які виділялися в минулі роки у цих громадах.

«До мене дуже часто звертаються жителі цих громад з зауваженнями, що ці ділянки видавалися депутатам територіальних громад через підставних осіб. Є ділянка в Заборольській громаді площею 1,78 гектара начебто виділена людям, а насправді – депутатам ТГ. Фактично всіх працівників земельних управлінь у громадах ми залишили. Необхідно детально проаналізувати, де ділянки виділено з порушеннями, зокрема на депутатів через підставних осіб, аби повернути їх у громаду, щоб використати з користю для громади, а не депутатів», – наголосив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, на сесії міськради мер повідомив, що земельну ділянку в Боголюбах придбав за сумнівно низькою ціною депутат Заборольської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Березня 2021 11:16
Мій чоловік, учасник бойових дій, вже рік ходить по ваших радах, громадах, цнапах і т.д. І не може отримати жодної ділянки під Луцьком, хоча закон є, а скористатися своїм правом він не може, бо скрізь відфутболюють, нічого не знають, документації не мають, переліку вільних земельних ділянок нема - повний бардак. Для чого постворювали всі ці установи, платять людям не малі зарплати, а вони нічого не знають і нічого не можуть по закону, офіційно звісно, тому що продаж землі через інтернет жвавий і за великі гроші дерибанять земельку через рішал. Пора вже НАБУ зайнятися цими корупціонерами землі української.
Анонім до Анонім Показати IP 2 Березня 2021 11:43
Додам, що рішали вже пропонували "свої послуги" по придбанню земельної ділянки під Луцьком як для учасника ато сотка 300 дол
реаліст до Анонім Показати IP 2 Березня 2021 19:00
Згідний з Вами на всі 100%. Я - особа з інвалідністю внаслідок війни на Сході. Написав кучу заяв на виділення землі під будівництво в сільські ради біля Луцька і в Луцьку міськраду, Міськрада футболить під різними соусами, а від сільських рад взагалі не отримав жодної офіційної відповіді. Незрозуміла ситуація получається: ми своє здоров'я, а дехто і власне життя віддали за пристойне життя місцевих депутатів, які використовують своє становище задля власної наживи?
Народна прокуратура Показати IP 2 Березня 2021 12:06
До Анонім. Абсолютно з Вами згоден. Але зауважте, що усі ці місцеві депутати і "рішали" - це ті ж жителі територіальних громад, ваші сусіди. Вони не прибули з Місяця. Ніякого порядку ніколи у нас не буде, бо українці такий народ
124 Показати IP 2 Березня 2021 14:31
в.р.тись і не жити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus