USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Жертви масового отруєння в «Скіфі» готові судитися

8 Червня 2012 12:04
З обласної інфекційної лікарні виписали 6 осіб, які отруїлися харчами в кафе «Скіф» та перехворіли на сальмонельоз. Вони невдоволені висновками СЕС щодо причини отруєння. Мовляв, продукти, які вони принесли з дому, не могли спровокувати сальмонельоз.
Про це 8 червня у коментарі «ВН» розповів чоловік, який став жертвою отруєння.
Нагадаємо, 6 червня головний державний санітарний лікар у Волинській області Наталія Янко повідомила, що люди отруїлися у кафе продуктами, принесеними з дому.
Натомість співрозмовник «ВН» повідомив, що в СЕС їм так і не сказали, якими саме харчами отруїлися в «Скіфі». «Нам одне говорять, а поширюють іншу інформацію. Там ж взагалі на тарілках були змішані страви і збудники сальмонельозу могли перейти з м’ясного кафе на наше м’ясне», - припускає він.
Він стверджує, що СЕС не перевірила місця, де люди купували м’ясну продукцію. Мовляв, якщо отруєння сталося через їхні харчі, то збудник може бути «в тих торгових точках».
Окрім цього, співрозмовника «ВН» цікавить, чому й далі продовжує працювати кафе. «У СЕС кажуть, що перевіряли працівників кафе три рази на сальмонельоз, але нічого не виявили», - додав він.
Нині, з його слів, в лікарні залишилися лише мати з 2-річною дитиною, а 6 жертв виписали ще в неділю, 3 червня.
«Наступного тижня зустрінемося з юристом і будемо радитися, чи подавати в суд, чи шукати інші шляхи. Ми хочемо, аби нам компенсували витрати на лікування», - розповів чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 8 Червня 2012 22:59
на СЕС теж подайте в суд. їх треба скоротити, як в Грузії
тарас Показати IP 9 Червня 2012 01:43
Там завжди антисанітарія,тому що працюють люди з вулиці без певної освіти. А скільки справжніх професіоналів без роботи.Їх не хочуть,бо треба більше платити.А власниця Скіфу сама алкоголічка. Як вона може контролювати працівників
Віктор Ф Показати IP 9 Червня 2012 22:00
сАПпронов продажний г...н....
Віктор Ф Показати IP 9 Червня 2012 22:50
олені пропхніть мої повідомлення
Читачка Показати IP 10 Червня 2012 14:50
Для чого замовляти кафе, якщо більшість продуктів була принеса з собою. Треба було святкувати вдома.
qw Показати IP 11 Червня 2012 10:44
треба БУЛО! було і незагуло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus