USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жінка, яку знайшли непритомною біля річки у Луцьку, досі у важкому стані

24 Травня 2019 16:19
Жінка, яку декілька тижнів тому знайшли непритомною поблизу річки Стир у Луцьку досі у важкому стані, але вже прийшла до тями і самостійно дихає.

Про це розповів заступник директора з медичної частини Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило, пише ВолиньPost.

Оперативники встановили особу потерпілої. Нею виявилась 49-річна жителька Ківерцівського району. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Згодом чоловіка таки знайшли.

Днями вона все ж прийшла до тями, а зараз навіть може трохи розмовляти, хоча лікар каже, що обширна політравма вплинула і на її психологічний стан, тому зрозуміти жінку важко.

Потерпіла і досі перебуває в палаті інтенсивної терапії у відділенні анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. Шендибало говорить, що прогнози поки давати важко: "Хоч і спостерігається позитивна динаміка, її стан досі залишається нестабільним", – підсумовує лікар.

Відомо, що за весь час перебування жінки у реанімації до неї жодного разу не навідувалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus