USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Жінку двічі переїхали машини

20 Листопада 2009 11:38
Через власну неуважність під колеса іномарок потрапили дві жінки, які переходили дорогу поза «зеброю». Через важкі травми потерпілі померли на місці зіткнення.
У четвер близько 18-ї години неподалік села Лище Луцького району на пожвавленій трасі загинула 60-річна мешканка Рівненщини Лідія. Пенсіонерка перебігала дорогу за селом поза пішохідним переходом. Водій іномарки не встиг викрутити кермо і на швидкості збив жінку. Наступна машина «Мазда», яка їхала слідом, теж наїхала на потерпілу. Пенсіонерка померла на місці аварії.
Через дві години у Луцьку трапилася подібна автопригода. На вулиці Рівненській автомобіля «Рено-Магнум» із напівпричепом на слизькій мокрій трасі збив 52-річну лучанку Світлану. Жінка померла від травм, не приходячи до свідомості.
«Вкотре просимо пішоходів не порушувати правил заради свого життя, переходити дорогу лише по регульованому переходу. Адже восени через дощі дуже слизька дорога. Автомобілі не встигають загальмувати і люди гинуть». – коментують співробітники обласного ДАІ.
Як повідомила прес-служба обласної автоінспекції, минулої доби на Волині реєстровано 540 грубих порушень правил дорожнього руху. Інспектори затримали 10 водіїв у нетверезому стані за кермом, оштрафували 38 шоферів, які перевищили дозволену швидкість руху. Також зафіксовано 18 порушень із боку пішоходів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Дмитро Тимощук Показати IP 20 Листопада 2009 11:42
оці водії за кермом в нетверезому стані - велика проблема, яку потрібно вирішувати негайно. за це треба позбавляти прав одразу
Васек Показати IP 20 Листопада 2009 13:17
К Тимощук - какие нетрезвые водители?? Ты что читать не умееш?? В статье ясносказано, что женщины паогибли из-за того, что переходили дорогу в неустановленых местах!!! Сколько можно все на водителей списывать?!
Дмитро Тимощук Показати IP 20 Листопада 2009 15:01
2 Васек: читать я умею и писать тоже !!! цитую: Інспектори затримали 10 водіїв у нетверезому стані за кермом - от до цього і був мій комент! Тому шановний перш ніх критикувати уважніше ознайомтесь з доступно написаним матеріалом!
Sanjak Показати IP 20 Листопада 2009 15:34
Щось мало нетверезих на цілу область
водій Показати IP 20 Листопада 2009 16:39
пішоходів, що порушують правила дорожнього руху треба теж штрафувати.
*** Показати IP 20 Листопада 2009 18:30
а водіїв,які порушують правила дорожнього руху на переході треба розстрілювати!
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 15:42
у нашій державі пішохідний перехід чи ні - водіям все одно, ніде не зупиняться. майбутнім водіям культуру поведінки на дорозі слід ще змалечку прищеплювати, а потім лишається всього та нічого - ДОТРИМУВАТИСЯ правил дорожнього руху
VSC Показати IP 21 Листопада 2009 15:57
....Жінка померла від травм, не приходячи до свідомості... Еще бы, ее ведь пополам разорвало. Царство небесное....
seal Показати IP 21 Листопада 2009 16:32
Правила дорожнього руху не тільки для водіїв, а й для всіх інших учасників руху, пішоходів в тому числі. Я не виправдовую водіїв, але давайте бути справедливими - не факт, що у всіх дорожніх аваріях винуваті саме вони. Чи всі ми переходимо вулицю на пішоходних переходах, чи всі звертаємо увагу на червоний сигнал світлофору? Якщо кожен почне дотримуватись правил дорожнього руху - дивись і аварій стане менше!!!!
Водій Таврії Показати IP 21 Листопада 2009 19:49
та серед пішоходів також хватає камікадзе! Кожен день можна бачити як вони переходять Волі чи Відродженя за 10 метрів від перехода... Або ти собі їдеш спокійно за 5 метрів від перехода, а тут тобі вискакує чудило на переход перед самим капотом, ти гальмуєш, свист гуми, сигналиш йому, а воно ще й возмущається! Нехай візьме і почитає ПДР, і може тоді запамятає що гальмівний шлях 14м при 40 км/год! І аж не як не 5 метрів! Зла не хватає на цих не дисциплінованих пішоходів!...
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 16:44
А в селах пішохідні переходи ще пошукати треба. А якщо село розташоване вздовж траси, то тій бабі, вибачте, ще до переходу петляти пів кілометра чи більше треба. Але ж на якій вже швидкості треба було їхати обом водіям, щоб переїхати двічі???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus