USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Жіночий десант»: партія «ЗА Майбутнє» організувала по всій Україні курси самооборони для жінок

2 Березня 2021 11:53
У Києві на вихідних відбулися тренування з самооборони координаторок «Жіночого десанту» від політичної партії «ЗА Майбутнє» зі всієї України. Це безкоштовні практичні тренінги для жінок з фізичної та психологічної підготовки.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Ідея створити такі практичні тренінги для жінок виникла ще в листопаді. Спілкуючись із дівчатами про їхні проблеми, зокрема і про насилля, організатори зрозуміли нагальність створення таких курсів оборони, розповідає координаторка всеукраїнського «Жіночого десанту» Мер’ям Невіднича.

За три місяці створили 16 таких груп у найбільших містах України. Найближчим часом планується відкриття «Жіночого десанту» у Рівному, Львові, Тернополі та в Донецькій області. Усі заняття абсолютно безкоштовні, наголошують організатори.

На Волині відкрили три групи «Жіночого десанту» – у Луцьку, Любешеві та Володимирі-Волинському, повідомила координаторка жіночого руху «ЗА Майбутнє» у Волинській області Ольга Максимяк у Фейсбуці.

«Наша луцька група – найчисельніша в Україні», – йдеться у її дописі.
На вихідних до Києва з’їхались координатори «Жіночого десанту» зі всієї України.

Вікторія Чорногор з Покровська займається вже три місяці. Вирішила прийти на заняття після того, як на неї напав невідомий чоловік біля будинку. За цей час, зізнається жінка, стала іншою людиною.

Олександра Маяцька з Києва теж займається вже три місяці. За її словами, для жінок ці тренування – це набагато більше, ніж просто фізпідготовка і прийоми самооборони. Перш за все, це психологічна підтримка.

Тренер Анатолій Бодарацький результатами жінок дуже задоволений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
с Показати IP 2 Березня 2021 14:53
А в Луцьку де проходять заняття?
Ковальчук Оксана Пет Показати IP 9 Березня 2021 20:18
Добрий вечір!!! Я, з м. Рівного хочу до вас на тренування з самоооборони. "За Майбутнє "

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus