USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Жодна свиня не заслуговує на ім’я нелюдського виродка: у парку дикої природи в Баварії перейменували російського кабана Путіна

21 Квітня 2022 01:19
Адміністрація парку дикої природи в Баварії змінила ім’я кабану російського походження, якого раніше називали Путіним.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби парку в Facebook, повідомляє УНІАН.

«Нарешті час настав! Після демократичного голосування знайдено нове почесне ім’я для нашого величавого російського кабана! Щоби офіційно закріпити це, ми хотіли б провести врочисту церемонію», – повідомляють працівники.

На церемонію підготували «помпезну свинячу трапезу».

Після підбиття підсумків конкурсу кабана називатимуть не Путіним, а Еберхофером.

Кабан з’явився у парку три роки тому. Порівняно зі своїми європейськими родичами, свиня важила у півтора раза більше – майже 200 кг.

Після повномасштабного нападу Росії на Україну співробітник парку Еккард Міккіш запропонував перейменувати вихованця, оскільки «жодна свиня не заслуговує на ім’я нелюдського виродка».

За час конкурсу люди надіслали 2700 варіантів нового імені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus