USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Журналістові з Волині на 34 роки заборонили їздити в Крим

20 Січня 2020 07:40
Журналістові із Волині Тарасові Ібрагімову на 34 роки заборонили в’їзд до Криму. Офіційна причина – «загроза обороноздатності чи безпеці Росії». Так зазначено в сповіщенні, яке Ібрагімову вручили працівники ФСБ. Сам журналіст пов’язує це зі своєю журналістською діяльністю.

З травня 2018-го він працював на телеканалі «UA:Крим», висвітлював переслідування кримських татар та українців, які не погодилися з приєднанням півострова до Росії, повідомляє Суспільне.

Народився та жив журналіст у селищі Ратному на Волині, після закінчення середньоосвітньої школи-гімназії імені Василя Газіна. Вступив до Східноєвропейського університету імені Лесі Українки на спеціальність політологія. У 2008 році закінчив виш та переїхав до Києва.

«Я висвітлював такі болючі для ФСБ і влади Криму теми, як політичні переслідування кримських татар і українців у Криму і те, як фальсифікуються ці справи. Чесно кажучи, я очікував, що так буде. Для мене це було питанням часу, і, мабуть, варто було б зазначити уже зараз, що я не припиню свою роботу журналіста на тему Криму. Я продовжу висвітлювати судові процеси», – запевнив Тарас Ібрагімов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нінель Показати IP 20 Січня 2020 10:29
От налякали їжака голою опою! Я ніколи в Криму не була і не шкодую,а мені 65 років. Журналісту знайдеться про що(кого) писати ,де працювати. От .наприклад,Чийгоз йому такого наговорить,що не одну передачу можна зробити(правда одне "АЛЕ" є,тобто ,але прийдеться при цьому похвалити Порошенка,бо Чийгоз "співак" порошенківського хору")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus