USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Журналісти туристичного видання вражені святкуванням Дня міста у Луцьку

11 Вересня 2018 18:32
Журналісти всеукраїнського видання "Міжнародний туризм" взяли участь у святкуванні 933-ї річниці міста Луцька.

Своїми враженнями від міста та святкових заходів вони поділились на сторінці журналу у Фейсбук.

"У вихідні наші журналісти попрацювали, взявши участь у Дні міста в Луцьку на запрошення міського управління туризму та промоції. Що ми для вас з’ясували? Що автошляхи туди просто чудові як для нашої країни. Що місто напрочуд приємне, затишне, стародавнє і зелене. Що в Луцьку не лише екскурсоводи та журналісти, як у Києві, а й навіть диспетчери та водії таксі спілкуються українською. Що в місті є новий центр туристичної інформації (вам у поміч) із мапами, сувенірами й навіть велопрокатом. Що тут один із найгарніших в Україні вокзалів, найбільший в Україні костел, замок Любарта — один із Семи чудес України, величезний і облаштований парк з атракціонами, мотузковим парком, кованими по-різному ліхтарями, скульптурами і новенькою станцією човнів. Що можна побачити будинок Лесі Українки та дуб, під яким вона написала перший вірш. Що скульптор Головань свій будинок усередині та зовні перетворив на виставку власних творів. Що із занедбаного заводу створили центр розвитку та сучасного мистецтва «Адреналін сіті» на 20 000 кв. м (!) із сотнею (!) розваг, у тому числі експериментаніумом. Що є багатий зоопарк, де навіть розмножуються мавпочки. Що відкрили прогулянки катером по мальовничій річечці Стир. Що в ресторані «Корона Вітовта» — відпадний дегустаційний сет (журналісти вперше куштували оленину у варенні із соснових шишок). Що готель «Україна» точно вартий 3 зірок. І що в Луцьку з ентузіазмом розвивають туризм: виграють гранти, запроваджують новації й починають заробляти гроші", - йдеться у дописі.

"Кульмінацією нашого перебування стала «Ніч у замку» з нагоди Дня міста: вогняні забави на подвір’ї замку Любарта, гостина у князя на 40-метровій башті, «королівський» оркестр, бельканто, балет, жива оркестрова музика з «Гри престолів» і «Володаря перснів», лазерне 3D-шоу й нарешті, виступ гурту «Онука»! Світло ночі не згасало до 3-ї години. І дощ не завадив!" - пишуть журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus