USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Жителя Словенії, замішаного у вбивстві Каті Литкіної, привезуть до Луцька, – ЗМІ

24 Квітня 2018 18:17
Обрання запобіжного заход підозрюваному у вбивстві неповнолітньої жительки Нововолинська Катерини Литкіної Максиму Терлецькому, якого екстрадують зі Словенії, буде відбуватися в Луцьку. Нагадаємо, він є двоюрідним братом ще одного підозрюваного, Назара Статочнюка, який перебуває під вартою.

Про це повідомляє БУГ.

Згідно з даними видання, у Луцьку Терлецького триматимуть в ІТТ. За попередньою інформацією, засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві відбудеться на наступний день після його прибуття до обласного центру, оскільки досудове розслідування здійснюється в Луцьку.

Як повідомлялося, підозрюваний у вбивстві Катерини Литкіної Максим Терлецький з грудня перебував під арештом в слідчому ізоляторі у Словенії. Волинською обласною прокуратурою були підготовлені документи на екстрадицію його в Україну і відправлені в Генеральну прокуратуру.

У Словенії при отриманні таких документів проводиться перевірка і приймається рішення про екстрадицію або відмову в ній, яке потім вступає в законну силу чи може оскаржуватися захисниками підозрюваного.

Нагадаємо, адвокати Максима Терлецького подали апеляційну скаргу щодо питання екстрадиції їх підзахисного, однак позиція суду лишилась незмінною – хлопця повертають в Україну.

Максим з березня 2017-го року був у міжнародному розшуку, пізніше його затримала словенська поліція. Як тільки він буде екстрадований в Україну, його відразу візьмуть під варту.

19-го квітня у Ковельському міськрайонному суді обвинувачуваному у вбивстві Литкіної Назару Статочнюку продовжили строк тримання під вартою на 2 місяці.

На попередньому судовому засіданні 17-го квітня у Ковельському міськрайонному суді, розглядаючи справу вбивства неповнолітньої жительки Нововолинська Катерини Литкіної, судді заслухали 6 свідків. Зокрема, подруга вбитої Каті студентка Олена Чорна розповіла про стосунки Литкіної та обвинувачуваного в її вбивстві Назара Статочнюка, який, ймовірно, ревнував її до свого двоюрідного брата Максима Терлецького.

Катя Литкіна з Нововолинська зникла 1 серпня 2016 року. Через 10 днів, 11 серпня, тіло дівчини знайшов її батько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
121 Показати IP 24 Квітня 2018 22:58
Добігався засранець! Головне щоб тепер суд розібрався і засудив двох виродків так щоб надовго запамятали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus