USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Житло за містом – давній європейський тренд*

8 Листопада 2018 08:00
Я часто подорожую. Найбільше люблю Європу. Жителі Бельгії, Італії і навіть Англії ближчі мені ментально, ніж китайці чи в’єтнамці. Побувавши нещодавно у Шанхаї, мала можливість порівняти життя китайців і європейців.

Так от, дійшла висновку, що більшість моїх друзів живуть як китайці. Адже в одну невеличку квартирку, як у казці про рукавичку, «набиваються» по дві, а то й три сім’ї. Жодного особистого простору. Як наслідок – постійні стреси, зіпсовані стосунки в родині. Мені більше до вподоби європейська модель, де батьки і діти живуть окремо.

Найближче до Луцька передмістя, яке приваблює розвинутою інфраструктурою і чистою екологією, це – Струмівка. Тому тут зводять оселі луцькі судді, депутати та олігархи. А для простих людей із європейським підходом до життя квартири у Струмівці будує компанія «ВолиньНафтоБуд».



У мешканців сучасного житлового комплексу «Сімейна Фортеця» є три важливі переваги:

• Неподалік – величезний ліс, який дарує свіже повітря і позитивні емоції людям різного віку. Серед кремезних дерев можна відпочити як гамірною компанією, так і зібратися думками наодинці. Пікніки і шашлики, ігри і прогулянки – все в такому лісі набуває яскравішого забарвлення. Та головне – додає здоров'я і сил. Ліс – це справжня батарейка, від якої бажано заряджатися якомога частіше.

• Тут нема проблем із паркуванням. На кожну квартиру заплановано одне безкоштовне паркомісце. А це означає, що власникам автівок не потрібно шукати місце навколо будинку для «залізного коня». Відтак з’явиться більше вільного часу для сім'ї.

• Весь комплекс обгороджений і перебуває під відеонаглядом. Окрім того, на території буде пункт поліції. Тобто, максимум безпеки з усіх сторін!!! Менше стресу, більше здоров'я і часу для сім'ї та близьких. Загалом життя в Струмівці у ЖК «Сімейна Фортеця» – це життя по-європейськи!



Інформація для зацікавлених: ціна квартир зі стяжкою, штукатуркою, радіаторами, теплими підлогами і вікнами з п’ятикамерним профілем – від $13 104!

Телефонуйте за номером: (066) 104-04-04.

«Сімейна Фортеця» у Instagram та Facebook

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus