USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Житомирську область внесли в «червону» карантинну зону

1 Березня 2021 13:37
Житомирську область внесли в «червону» зону за рівнем епідемічної небезпеки поширення коронавірусу. Із 3 березня на території області вступлять в силу обмеження «червоної» зони.

Відповідне рішення прийняла 1 березня державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов, пише РБК-Україна.

«За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 годин 00 хвилин 3 березня 2021 «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області і застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «червоний» рівень епідемічної небезпеки», – написав Немчинов.

Таким чином, в області буде заборонена робота кафе, ресторанів, ТРЦ, кінотеатрів, ринків. Також не дозволяється проведення масових заходів та відвідування освітніх установ.

Нагадаємо, раніше про те, що Житомирську область внесуть у «червону» зону заявив голова облдержадміністрації Віталій Бунечко. За його словами, в області в три рази збільшилася кількість виявлених випадків за тиждень.

Раніше повідомлялось, що в «червону» зону потрапили Івано-Франківська та Чернівецька області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus